Futbol Sohbet

Bu adama haksızlık ediyorsunuz adam her maç sizde kapasitesi yettiği sürece elinden geleni yaptı. Şu an aldığın maaşının yedi katını teklif ettiklerini düşün sana başka bir yerden. Aklının kaymaması imkansız ki çocuğun da kayıyor. Yılın beş ayını arjantinde geçiren icardinin maaşından kısıp çocuğa verin o zaman tutmak istiyorsanız ustam. :s
Bu arada gs yerinde olsam net İcardi'den çıkardım barışı tutardım. Zaten Osi gibi insanazor oyuncun var. Yapman gereken iyi bir 10 numara çekmek (asensio al) tamam işte. İcardi fazlalık

• Like
Tepkiler: justahuman
Arap takım teklifi çekerse 15m'ye satarsınız artık xD
Çekerse satmayız. Satarsak da "bu sezon" 20'den hatta 25'den aşağı gitmesi imkansız. O paraya yeterince alıcısı var. En azından şuan. Daha düşüğe satılırsa hatırlatırsın (( :

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
GS ile adı uzun zamandır geçiyordu ama GS yatırımlık kaleciye gitmez diyordum. Gerçi GS ile adı geçmeyen kaleci de kalmadı (( :

Ama eğer gerçekten aylar önce ilgi varsa hemen bitirilmeliydi sessiz sedasız. Yüksek maaşlar sebebiyle bir iki yıllık çöküş devri yaşayacağız gibi.
Livayı alın usta

• Like
  • Haha
Tepkiler: Zoro ve justahuman
Barış'ın o tekliften sonra gitmek istemesi normal, çok büyük para. Sırf arap takımından yüksek teklif geldi diye maaşına iyileştirme yapılmasını da doğru bulmuyorum o zaman her teklifte oyuncular zam istesin. Adamın sözleşmesi daha yeni imzalanmış. Kulüp bu maaş işini iyi yönetemiyor.

Yağız'ın yazdığı 30+5m bonservis Barış için çok iyi bu arada. bir sonraki teklifte direkt gönderilmesi taraftarıyım. Şu anda çok iyi oynuyor ama Türk oyunculara güven olmaz bir bakmışsın 1 sene sonra dibi görmüş. Dursun kadroyu koruyacağız hiçbir şekilde gitmeyecek diyor ama bakalım.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü