Futbol Sohbet

Ya bence o kadarda değil biraz kolpa gibi geldi o haber. Oyuncuların maaşlarında vergi ödenmesi olmuyor (Bu zaten saçma birşey ama sanırım kural böyle) Ama yinede 20 milyon gibi rakamlar bile korkunç rakamlar. Lookman İnter'e transfer olup 4 milyon alacak senelik...
neye göre kolpa tr de bütün transferler net ücrete göre yazılmıyor mı ?he dersen ki vergi vermiyorlar serdal adalı bu konuşmasında yüzde 40 vergi ye girdiğini söylüyor .

Billurları sergiye çıkarmış başkan :D başlarım yabacaanız işe diye almış kartları. Acaba kime kitledi bazılarını. Fındık bahçelerini dolaşıp milletten mi topladı yoksa?
Trabzon bu korkulur, istiklal madalyası alıyordu geçen gün, ülkede almadık bir şey bırakmadınız 61'siz.

• Haha
Tepkiler: Skywalker
neye göre kolpa tr de bütün transferler net ücrete göre yazılmıyor mı ?he dersen ki vergi vermiyorlar serdal adalı bu konuşmasında yüzde 40 vergi ye girdiğini söylüyor .
İlginç ya. O zaman trde oyuncuların maaşından vergi kesilmiyor geyiği yalan mı ki? Senelerdir aynı goygoy dönüyordu. Eğer öyle ise çok korkunç bir manzara çıkıyor ortaya çünkü

İlginç ya. O zaman trde oyuncuların maaşından vergi kesilmiyor geyiği yalan mı ki? Senelerdir aynı goygoy dönüyordu. Eğer öyle ise çok korkunç bir manzara çıkıyor ortaya çünkü
Yani Beşiktaş başkanı yüzde 40 vergi dediğine göre ödüyorlar demek ki. Ve baya da güncel video.
Merak ettim skriniar kap bildirimi baktım da 8 m net ücret diyor. Başka bir şey yazmıyor. Buna ek olarak yağız mourinho içinde vergi hariç 13 m vergiyle beraber 22-23 milyon demişti. Td ile oyuncu arasında fark olduğunu sanmıyorum.

• Sad
Tepkiler: Crocus
Billurları sergiye çıkarmış başkan :D başlarım yabacaanız işe diye almış kartları. Acaba kime kitledi bazılarını. Fındık bahçelerini dolaşıp milletten mi topladı yoksa?

Fark ettirmeden bizden bile almış olabilir. Herif topçunun bir aylık maaşını daha sözleşme imzalarken forma bahanesiyle çekiyordu. Beş bin formayı nabacağım deyip salıyordur topçular da formaları kesin :D

• Haha
Tepkiler: Skywalker
Yani Beşiktaş başkanı yüzde 40 vergi dediğine göre ödüyorlar demek ki. Ve baya da güncel video.
Merak ettim skriniar kap bildirimi baktım da 8 m net ücret diyor. Başka bir şey yazmıyor. Buna ek olarak yağız mourinho içinde vergi hariç 13 m vergiyle beraber 22-23 milyon demişti. Td ile oyuncu arasında fark olduğunu sanmıyorum.
Yani sen şimdi 3 büyüklerin vergi verdiğine mi inanıyorsun ?

• Like
Tepkiler: RedAcT ve Zoro

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü