Futbol Sohbet

Barış da böyle olur ki bu çocuğun satış olayı çok daha rahat pasaportundan dolayı.

Gs ağır saçmalıyor şuan. Neom herneyse kulübün adı şuan çıksa almaktan bir daha 15m bulamayacak gs xD
Problem, Barış'ın Zaniolo olmaması.
Barış takımın çok önemli bir parçası. Sane'nin çok önünde. Kulübün parayı doğru kullanacağı veya doğru kullandığında yerine gelenin tutacağı da meçhul. ŞL'yi geçtim ligi, dolayısıyla tekrar ŞL'ye doğrudan gitmeni engelleyecek bir transfer bu. Bu yüzden gönderebileceği en yüksek bedelle göndermek istemeleri doğal. Barış kendi açısından haklı olabilir ama GS'de haklı.

Elbette barış'ın kalıp, performansı düşüp, şl'de ve milli takımda iz bırakamayıp piyasasını düşürme ihtimali var ama oyuncu "ikna edildikten" sonra en doğrusu Barış'ın bu sezon da kalması.

Ancak mevcut durumda Barış gidecek gibi gözüküyor. Pazartesi'ye kadar bir şeyler netleşir.

Hadi Barış Alper Yılmaz kardeşim gs gemisinde inşallah ilk deliği sen açarsın da gemi rahat rahat yoluna bakar 🤪

• Haha
Tepkiler: Glorfindel
İstemediğiniz Eren'i satarken bize neler çektirdiniz ve gönderdikten sonra kazıkldık hıyarları moduna girdiniz. Uğurcan için diyorsa bunu taraftarın yüzde 99,9'u Günay'ı Uğurcanın önünde görüyor ve istemiyor. %0,1'lik deli manyak heryerde var.
Eren bugün takıma tekrar gelsin yine istemeyiz :D beleşe göndermeye razı olduğumuz adamdan para kazandık keyfimiz yerinde.

Asparagas Uğurcan gs transferinde laga luga yapan taraftara yapılan bir kapak bu sadece:D Günay'ı Uğurcan'ın önünde gören taraftarınıza selam olsun. Allah selamet versin. Deli gibi kaleci arayışları da eğlencesine sanırım :ROFLMAO:

Gündem çok çabuk değişiyor futbolda. Kerem'in hainliğinden BAY'ın Kewell göndermesine, ostervoldenin pipisine ve oradan da BAY'ın hainliğine doğru çok değişken bir gündem var. Arada Mou feneri eziklediydi ama çok üzerinde durulmadı normal bir şey olduğundan.

Yağız Sabuncuoğlu: Barış Geçen sezon iki resmi teklif aldı. 20+5 ve 25 milyonluk paketler. Bu takımlar West Ham ve Nottingham Forest idi.

Bunu başka gazeteciler yazınca inanılmıyor. Zaten yağız da yazmıştı ama canlı yayında yine söylemiş.

GS o takımları direk reddetti. Başka Avrupa takımları da oldu. 30'dan aşağı masaya oturmayız dediği için görüşmeler ilerlemedi. Bunlardan Barış'ın da haberi vardı. Kulüpten söz aldığı da gerçek ama bu Avrupa teklifleri içindi. Bu sene de Bologna'dan iki ayrı teklif geldi. Bu sürede başka tekliflerde sözlü olarak geliyor. Çünkü menajer Barışı götürmek istiyor.

GS, 30'dan aşağısı için masaya oturmama konusunda ısrarcı olduğu için top Neom'da kalıyor. Barış da, hem sizin hem benim için iyi teklif bana söz verdiniz gitmek istiyorum diyor. Kalmak için ise GS'den Sane'yi göstererek bana da 7-8M verin dediği söyleniyor.

GS tarafı ise, gelen araplardan. Senin için iyi teklif değil, Sane bonservisi 30+ iken bedavaya geldi onun maaşı daha düşüğe geliyor ama sana Temmuzda zam yapmış olsak da, kalırsan bir zam daha yaparız diyor. Ama Dursun başkan dışardayken Barış tarafının Kavukçu ile restleştiği söyleniyor. Şimdilik durum, anlatılanlar.

Maça kadar durum tatlıya bağlanırsa, maçın havasıyla bir şeyler düzelir. Ama aksi durumda gönülsüzse tutmaya gerek yok. Elbette Neom'a baskıya devam ama süreç sonunda Barış gönderilmeli.

• Like
Tepkiler: Feitan
Gündem çok çabuk değişiyor futbolda. Kerem'in hainliğinden BAY'ın Kewell göndermesine, ostervoldenin pipisine ve oradan da BAY'ın hainliğine doğru çok değişken bir gündem var. Arada Mou feneri eziklediydi ama çok üzerinde durulmadı normal bir şey olduğundan.
Feneri dilinden düşüremeyen bi sen varsın :d ts için bu kadar yazmıyon

Yağız Sabuncuoğlu: Barış Geçen sezon iki resmi teklif aldı. 20+5 ve 25 milyonluk paketler. Bu takımlar West Ham ve Nottingham Forest idi.

Bunu başka gazeteciler yazınca inanılmıyor. Zaten yağız da yazmıştı ama canlı yayında yine söylemiş.

GS o takımları direk reddetti. Başka Avrupa takımları da oldu. 30'dan aşağı masaya oturmayız dediği için görüşmeler ilerlemedi. Bunlardan Barış'ın da haberi vardı. Kulüpten söz aldığı da gerçek ama bu Avrupa teklifleri içindi. Bu sene de Bologna'dan iki ayrı teklif geldi. Bu sürede başka tekliflerde sözlü olarak geliyor. Çünkü menajer Barışı götürmek istiyor.

GS, 30'dan aşağısı için masaya oturmama konusunda ısrarcı olduğu için top Neom'da kalıyor. Barış da, hem sizin hem benim için iyi teklif bana söz verdiniz gitmek istiyorum diyor. Kalmak için ise GS'den Sane'yi göstererek bana da 7-8M verin dediği söyleniyor.

GS tarafı ise, gelen araplardan. Senin için iyi teklif değil, Sane bonservisi 30+ iken bedavaya geldi onun maaşı daha düşüğe geliyor ama sana Temmuzda zamn yapmış olsak da, kalırsan bir zam saha yaparız diyor. Ama Dursun başkan dışardayken Barış tarafı Kavukçu ile restleştiği söyleniyor. Şimdilik durum, anlatılanlar.

Maça kadar durum tatlıya bağlanırsa, maçın havasıyla bir şeyler düzelir. Ama aksi durumda gönülsüzse tutmaya gerek yok. Elbette Neom'a baskıya devam ama süreç sonunda Barış gönderilmeli.
Her zaman söylerim Yağız balon diye :d

• Love
  • Haha
Tepkiler: Zoro ve justahuman

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü