Yağız Sabuncuoğlu: Barış Geçen sezon iki resmi teklif aldı. 20+5 ve 25 milyonluk paketler. Bu takımlar West Ham ve Nottingham Forest idi.
Bunu başka gazeteciler yazınca inanılmıyor. Zaten yağız da yazmıştı ama canlı yayında yine söylemiş.
GS o takımları direk reddetti. Başka Avrupa takımları da oldu. 30'dan aşağı masaya oturmayız dediği için görüşmeler ilerlemedi. Bunlardan Barış'ın da haberi vardı. Kulüpten söz aldığı da gerçek ama bu Avrupa teklifleri içindi. Bu sene de Bologna'dan iki ayrı teklif geldi. Bu sürede başka tekliflerde sözlü olarak geliyor. Çünkü menajer Barışı götürmek istiyor.
GS, 30'dan aşağısı için masaya oturmama konusunda ısrarcı olduğu için top Neom'da kalıyor. Barış da, hem sizin hem benim için iyi teklif bana söz verdiniz gitmek istiyorum diyor. Kalmak için ise GS'den Sane'yi göstererek bana da 7-8M verin dediği söyleniyor.
GS tarafı ise, gelen araplardan. Senin için iyi teklif değil, Sane bonservisi 30+ iken bedavaya geldi onun maaşı daha düşüğe geliyor ama sana Temmuzda zamn yapmış olsak da, kalırsan bir zam saha yaparız diyor. Ama Dursun başkan dışardayken Barış tarafı Kavukçu ile restleştiği söyleniyor. Şimdilik durum, anlatılanlar.
Maça kadar durum tatlıya bağlanırsa, maçın havasıyla bir şeyler düzelir. Ama aksi durumda gönülsüzse tutmaya gerek yok. Elbette Neom'a baskıya devam ama süreç sonunda Barış gönderilmeli.