Futbol Sohbet

Linç yemeyeceksem Günay iyi oynuyorken Onana makul ücret karşılığında alınabilir bir risk bence. İnter günlerine bir dönse bizde köşeyi döneriz.
Manu'da kötü oynayan adam muhtemelen sonraki takımında uçar ama kaleci transferine gerek yok, şampiyonlar ligi kadro bildirimine 7 gün kalmış. Artık hızlıca topçuları indirmek lazım. İki gün sonra kura çekimi var, rakiplerimiz belli olacak.

• İmza
Tepkiler: LoveCook
Harbiden Onana mı alsak ya, bizim maçları seyretmek çok eğlenceli olur. Dünyanın en kötü kalecisi Onana'nın Ederson ile kurtarış yüzdesi aynı ve bu kötü formlu olan Onana, bu adama son bir şans mı versek.

• Like
Zorla bir kişi buldum yanıma onuda korkutup kaçırtmaya çalışıyor.

Sen gelme oyuna bu forumda herkes Gabriel Sara, Wendel isterken ben Mc Tominay diye ölüyordum. Şimdi her hafta Sara gömüyorlar.. @Azo Feyfa
Onana konusunda anlaştık ama Singo konusunda anlaşamadık, hemen o transferin bitmesi lazım.

• Like
Analiz buldum. Skills video ve taraftarın pohpohlaması, yakışıklı-estetik vücut üzerinden fazla gaza gelinmemesi gerektiğinin bir örneği bu çocuk. Spesifik bir rolün oyuncusu olur en fazla. 3'lü sağ stoperi haricinde kullanışsız çünkü ne iyi bir sağ bek ne de iyi bir stoper. Benfica maçında yaptığı hata tek sefer mahsus bir şey olsaydı atmazdım zaten sürekli yaptığı şeyler.. Diğer gördüğüm hatalarını videolaştıramadığımdan (türkçe ne müthiş bir dilsin) ) sadece onu atabildiyim. Neyseki bu analizci arkadaş bazılarını koymuş.

Epey riskli bir transfer, Okan kendi oyununda çok iyi kurgulayıp maksimum verimi alabilirse iyi sonuçlar alınabilir ama Davinson sakatlanırsa bunu stoper olarak kullanırız ya da sağ bek oynar gibi düşüncelere girmesin Okan sakın, mahvoluruz yokoluruz. ŞL performansında ise parlamış oyuncu genel statları da iyi görünüyor ama bence bunun nedeni hava topu gibi öne çıkan yönleridir, genel statlar önemli veriler değil. Monaco'nun kadroda tutmak isteyeceği bir oyuncu değil bu. 30 milyonluk oyuncu hiç değil.

30 milyona 190 lık cuesta mı aldık şimdi?

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü