Futbol Sohbet

30 milyona 190 lık cuesta mı aldık şimdi?
Stoper oynatırsa Cuesta olacağına inanıyorum. Üçlüde sağ stoper olursa biraz da önde kullanırsa belki iyi olabilir. Ben iyi yönlerini kötü yönlerini yazdım soğu olduğum bir isim çünkü arada kalan bir profil.

Stoper oynatırsa Cuesta olacağına inanıyorum. Üçlüde sağ stoper olursa biraz da önde kullanırsa belki iyi olabilir. Ben iyi yönlerini kötü yönlerini yazdım soğu olduğum bir isim çünkü arada kalan bir profil.
30 milyona bek ne bileyim gereksiz. Biraz daha para koyup orta sahaya bomba bir isim alırdım

• Like
Tepkiler: LoveCook
Ben Ederson da istemiyorum ki zaten, Ederson alacağıma bu maliyete hic almam daha iyi
Bende Ederson alacaksak almayalım Onana kiralayalım diyorum, zaten ilk tercihim Lammens. O olmazsa bence Günay'a ucuz bir yedek kaleci alıp yolumuza bakmamız lazım.

• Like
Tepkiler: RedAcT
Nasıl olsa Bokan Buruk sigara paketinden bek yapmaya alışık ama ben istiyorum bu çocuğu, 1.90, zenci ve atletik, uçurur
Bek o kadar önemli rol değil ya. Daha dorusu 30 milyonu oraya harcayacak takım değiliz bence. 30 beke vereceğimize 45-50 ye orta sahayı tercih ederdim. Kaleciye de günay iyi giderken berke vs çeker forma rekabetine sokardım. Barış kekosu da 40-50 ye gidecekse satıp gerçekten 40-50 edecek bir kanat vs alınırdı.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü