Futbol Sohbet

Tarifeli uçakla gelen oyuncu ya sakattır ya da çok iyi. Bakalım sağlık testlerinden geçsin de
Oyuncuyla ilgili tüm analizcileri izledim neredeyse 1 tanesi bile kötü demiyor, kalite olarak. Tek sıkıntı mental diyorlar. Saha dışı olayları varmış, onu yenebilirse 40m avroluk oyuncu potansiyeli var diyorlar. Sakatlıkta kronik değil, geçen sene Porto'da şubata kadar oynamış sonra saha dışı olayları nedeniyle kadro dışı kalmış.

İngiliz bir kaleciyle görüşülüyor, kaleci İstanbulda haberlerini vs. görmüştüm ama aklıma gelmeyen tek isim Trafford'du sanırım. Kiralık genç kaleci alınmasına pek sıcak bakmıyorum ama opsiyon koydurabilirsek fena olmaz. :D 50 milyon anca koyarlar zaten yeni aldılar oyuncuyu.

Oyuncuyla ilgili tüm analizcileri izledim neredeyse 1 tanesi bile kötü demiyor, kalite olarak. Tek sıkıntı mental diyorlar. Saha dışı olayları varmış, onu yenebilirse 40m avroluk oyuncu potansiyeli var diyorlar. Sakatlıkta kronik değil, geçen sene Porto'da şubata kadar oynamış sonra saha dışı olayları nedeniyle kadro dışı kalmış.

Onu ben de duydum. Hani oynamadığı dönemde de sakatlık deyip geçmişler aslında sakatlığı o kadar uzun sürmemiş söylenenlere göre.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
Böyle bir gönderisini bulamadım ama Barış'ın gitmesi daha iyi noktasına gelsem de kimi alacağız? Kaldı bir hafta. Kaleci bile yok piyasa da. Hatta Singo bile yok.

Barış Takımdaysa transferi hiç bir şey ifade etmeyen Sane dışında gelen 0. Giden Muslera ve Mertens. Barış giderse en fazla yapacakları şey, Zaniolo kalıyor demek olur maalesef

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Bissouma GS'de diyorlar. Harbi bu kadro geliyor Ederson işinden bende soğudum keşke Onana alsak.
lineup.png

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü