Futbol Sohbet

Bissouma GS'de diyorlar. Harbi bu kadro geliyor Ederson işinden bende soğudum keşke Onana alsak.
lineup.png
Neden 3'lü dizilim anlamadım, bence 4'lü oynarız. İcardi yedek oturur, Singo sağ bek oynar. İcardi'nin mevcut fiziki ile ilk 11 başlayacağını düşünmüyorum.

• Like
Tepkiler: Arthur
Neden 3'lü dizilim anlamadım, bence 4'lü oynarız. İcardi yedek oturur, Singo sağ bek oynar. İcardi'nin mevcut fiziki ile ilk 11 başlayacağını düşünmüyorum.

Dizilime çok takılmamak lazım oyun kurarken 3-2-5 yada 3-1-1-4 şeklinde kuruyoruz. 4'lü oynasak bile asimetrik oynarız Singo varken.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Lemina'yıda ben çaktım, Jelert'i de. Bıraksalar cümle alem ötekileştirirken McTominay çakıyordum. Arada hatalar olabilir ne var yani .
Usta McTominay'ı herkes istiyordu da. Kimse geleceğine inanmıyordu. Ki geçen sene için o parayı veremezdik de. Bize en az 35-40'a mal olurdu. Maaşı da en az 10 olurdu. Onun yerine düşük maaşla 18'e Sara aldılar mecbur.

GS, McTominay, Zalewski, Doue vs, GS'ye seviye atlatacak ve uygun bir çok isime gitti ama olmadı. Kopenhag iş güzarlık yapıp GS tweeti atmasa, Jelert yerine Doue gelecekti. Okan'ın direkt istediği söyleniyordu ki canlı yayınlarda bahsediyor hala. O da iyi sıçradı. Umuyorum ki Singo tutacak ve en azından ŞL'de zor da olsa ilk 24 yapacağız. Bissouma gelirse hedef şanslı playoff kurası ile ilk 16.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü