Futbol Sohbet

Kimi alacak FB ben hiç takip etmiyorum ki. Kerem'i alacaklarsa bile ikinci plana atmalılar. Bence ofansif yaratıcı Asensio türevi oyuncuya gitmek hayırlarına olurdu. Geçen seneki benfica olsa net elenirdi Fener ama bu sene şansları var.
Bissomma'yı çekerlerse şaşma. ŞL faktöründen dolyı bze yakınmış. Son dakika 1M fazla verp alırlar. Kerem dışında bir tane de teknk aldılar mı tmam

• Like
Tepkiler: LoveCook
Nasıl ki ülkede hemen yarın iktidar değişse bile bazı şeylerin düzelmesi yıllar alacak, fenerbahçede de durum şu an böyle. Ali hemen eylülde gitse bile kulübün hemen düzeleceğine inanmıyorum. Hele hele ki ali bir sene daha kalırsa cidden aradaki fark çok fena açılacak.

Bunu çoğu fener taraftarı kabul etmez ama Galatasaray geçen sene fenerden 2 gömlek daha iyiydi. Bu transfer döneminden de bence daha iyi çıktılar son transfer doğruysa. Bu sene aradaki fark daha da açılacak.

Bir başka sorun da fenerin büyük takım gibi oynama refleksini kaybetmesi. Yarın benficaya elenirsek üstüne Galatasaray ilk yarıda farkı açarsa fener ikinci devrenin sonunda ligi değil ikinci üçüncü bile bitiremez. Dün de bunu anlatmaya çalışmıştım ama forumdaki barbar Beşiktaşlılar beni linç etmişti..

#Mültecitarafraristemiyoru

Fb bu transfer dönemi tek transfer hakkı olsa o hakkı da Bissouma da kullanmaları gerekiyordu ve bizim kaleci defans sağ bek ihtiyacımız öncelikliyken adamı biz almışız.Türkiye simülasyonu şaşırtmıyor.Adam tam Fb nin eksik olan parçasıydı Fredle birlikte lige işkence ederlerdi.

• Like
Tepkiler: Zoro
Fb bu transfer dönemi tek transfer hakkı olsa o hakkı da Bissouma da kullanmaları gerekiyordu ve bizim kaleci defans sağ bek ihtiyacımız öncelikliyken adamı biz almışız.Türkiye simülasyonu şaşırtmıyor.Adam tam Fb nin eksik olan parçasıydı Fredle birlikte lige işkence ederlerdi.
Singo da bitmek üzere hem sağ bek hem sağ stoper . Yedeği ise sallai her türlü götürür. Kaleci - singo- bissouma işte tamamız.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Singo da bitmek üzere hem sağ bek hem sağ stoper . Yedeği ise sallai her türlü götürür. Kaleci - singo- bissouma işte tamamız.
Zaniolo dan çıkmaları gerekecek.Zaniolo dan çıkmamak için kaleciye lemmans a gittiler 23 yaşında olduğundan 12+2 de +2 nin içinde oluyordu ama o da illa United a gidecem diyor.2 ihtimal var ya Zanioloyu dehleyecekler Ederson çekecekler yada Uğurcan için Trabzona 20 toslayacaklar :D

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü