Futbol Sohbet

Elbet ali bir gün gidecekte bunun eylülde olacağına ihtimal vermiyorum. Bu seviye bir diktatör kaybedeceği seçime girmez

Aslında ihtimali kuvvetlendirecek bir detay var. Kongre günü ile bizim maç aynı gün ya da bir öncesi ya da sonrası olacak :D Olur da bizim maç kongre öncesinde olur maçı biz kazanırsak kadıköyde, seçime gerek kalmadan Ali koç gidebilir :D

Meselenin sağlık kontrolü olmadığı aşikar. Cuesta yeteneğinden bağımsız makina gibi adam. Ona gelen teklif de 2 tane değildi. GS'ye en uyan ve en ciddi teklif 2 taneydi.
Ben bu mevzunun sadece yönetici başarısızlığı olduğunu sanmıyorum. Etkileşim gücümüz çok yüksek. Ve adamın Türkiye'deki macerası dalga konusu olmaktan öteye gitmedi. Biz bile bir oyuncu geleceği zaman gidip yabancı yorumlara bakıyoruz. Cuesta hakkında bir tane bile olumlu şey yok maalesef. Yine bir şekilde gönderilebilir, olmadı TR'de kiralanır vs. Ama adamdan sıfır zararıla hatta karlı çıkma imkanın bile varken elinde patladı.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: Azo Feyfa

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü