Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklı, adam daha 1 2 ay önce milli takımda oynuyordu şuan alınmaması çok komik. Aradan zaman geçse fiziksel olarak düşse tamam diyeceğim, zaman bile geçmedi.
Sadece bugüne göre yapmıyor ki adam planını sadece bugün oynayacak olsa alır zaten, adamlar takım oturtmaya çalışıyorlar herkesin milli takımı bizimki gibi değil.

Sane düşecek, bunun farkındalar o yüzden almıyorlar doğal olarak.

Edit: Şuan baktım açıklamasına adamın alabiliriz demiş ama baya üst performans göstermeli diye eklemiş farm liginde farm yapmalı demiş resmen. Akıllı çar bence. Sane de farm yapabilir, Alman milli takımı şansı kapanmamış bence.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Yav adam kötü ligde ondan almadım diye bahane mi olur formunda değil dersin futbolda böyle bir argüman olabilir mi kahvehane sohbeti gibi onun ligi kötü ondan almadım😀
Bahane değil bu işte geçerli bir sebep.
Yani ne olabilir başka Almanya bizi kıskanıyor mu ?

• Haha
Tepkiler: Zoro
Düşüşe geçmeyecek olsa zaten Bayern de bize salmazdı, ben normal karşıladım gayet, CL'de ve ligde performans göstersin alayım diyor. Bu arada bunu her milli takımı hocası yapmalı, ne zaman GS, FB, BJK Avrupa'da iddialı takımlar olur, istikrarlı bir başarı gösterir, o zaman bu lafları sorgularsın.

• Like
Tepkiler: redteror
Şu örneği verirsem anlaşacağız senle.Mesela Fülkrug çağırmış.Adam forvet geçen sezon west ham da 3 golü var.Birkaç maçına denk geldim çöp olan ligimizde o adamdan iyi 5 tane forvet sayarım(icardi osimhen duran abraham en nesyri hariç) Adam bizim ligde 4 büyük takım harici takımlarda bile forma bulmakta zorlanır teknik yok,hız zaten 0 sadece bitiriciliği var o da orta seviye.Şimdi bu adam büyük ligde diye çağırılıyor Sane küçük ligde diye çağırılmayacak mı :D Dediğim gibi performansı düşük dese hiçbir sorun yok ama kendini de parçalasa ben premier ligin eşşeğini bile alırım süper ligin gol + asist kralı olsa çağırmam mı diyecek böyle argüman mı olur? Çağırmaması sorun değil tercih meselesi ama ortaya attığı argüman profesyonel bir teknik direktörün söyleyeceği birşey değil.Bir örnek daha vereyim Jeweling i almış Sane yerine.Adam geçen sezon 2 gol atmış kanat ve forvet arkası bu adam aynı ligde Sane bu 2 gol atarken 11 gol 5 asist yapmış.Şimdi aradan birkaç ay geçti Jeweling Sane den iyi topçu mu oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü