Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi pozisyon var takım ilk defa güzel atağa çıkacak önünde müsait pozisyonda topu kaçırdı, gelen pas da gayet normal hızlı falan değil.

Bi başka pozisyon var ceza sahası çizgisinde müsait yine top geliyor yine kontrol edemiyor kaçırıyor sonra ofsayt düdüğü çalıyor bu da ben mi ofsayttayım diyor lan mal ofsaytta olmasan ne olacak zaten kaçırdın topu.

Gelen toplar da halısahada bana gelse alırım önüme o derece.

Profesyonel futbolcusun top kontrol etmeyi de bilmiyorsun.
Pas attığı zaman da hep ayarsız şiddetli ters toplar atıyor. Adamın arkasında kalıyor, şiddetli olduğu için zor kontrol ediyor falan. Felaket kötü ayağı var

• Like
Tepkiler: Zoro
Bu Mou, niye En-nesyri'yi ataklarda kanata sarkıtıyor. Adam top sürüp adam geçebilene bi oyuncu değil ki. Neyse kornerlerde Talisca kullanmaya devam.
Yahu bu beyinsizin işine akıl mı erer. Atak yapıyor güya solda Neysri brown iki kişi adamlar 3 4 kişi. Ya bir üçgen bile oluşturmuyor. Ne bekliyor anlamıyorum. Herhalde Neysri ya da brownun tüm rakipleri çalımlayarak ilerlemesini istiyor. Neysri ilerledi diyelim orta açacak kime? Takımın en iyi kafa vuranına orta açtırıyor. Yeminle tam bir amip bunu takıma yardımcı antrenör olarak bile almazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü