LoveCook
★★★
Samsun taş gibi top oynuyor ama gol gelmiyor, gol lazım.
GS'den iyi takım en azından iyi bir TD'leri var.
Samsun taş gibi top oynuyor ama gol gelmiyor, gol lazım.
Bekler nasıl iyi değil. Jacobs-eren- sallai- singo ?Lemina savunma anlamında takıma katkı sağlar ama çift dos oynamış olursun. Saranın tekniğini kaybedersin. İyi bir dirençli 8iniz yok olması lazımdı bence. Bekleriniz iyi değil. Singoyu bek mi oynatacak? Yoksa 3lu stoperi mi? Apo yerine alınmadı sanırım. O da sıkıntılı durum.
Orkun dan önce kanat almaları lazımdı kim ne derse desin. Senin merkezin zaten kötü dğeil gedson var rafa var Orkun aldın tamam merkez süper oldu bu sefer gedsonu sattın hala kanat yok.
Singo 3lu stoperi daha iyi olur bence. Diğerlerini de beğenmiyorum şl seviyesi için.Bekler nasıl iyi değil. Jacobs-eren- sallai- singo ?
CL icin Sallai bence de yetersiz, ligde is yaparsın ayri, ama adamın mevki zaten bek değil, Eren ile Jacobs da yetersiz olabilir ama bir görmek lazımSingo 3lu stoperi daha iyi olur bence. Diğerlerini de beğenmiyorum şl seviyesi için.
Ajax'dan 3 yediğimiz maçta bekler Kaan Berkan, Jacobs Sallai bile 2 3 kat iyi. Bu kadroyla Ajax'ı rahat yeneriz(2 3 transfer daha yaparsak).Singo 3lu stoperi daha iyi olur bence. Diğerlerini de beğenmiyorum şl seviyesi için.
Jacobs fişek gibi bek. Jacobs tan daha iyi bekimiz Olamaz bizim öyle bi kadro capı yok 500 milyonluk kadro olursa o zaman deriz Jacobs yetersiz.CL icin Sallai bence de yetersiz, ligde is yaparsın ayri, ama adamın mevki zaten bek değil, Eren ile Jacobs da yetersiz olabilir ama bir görmek lazım
Orkun bizim Osimhen gibi ama ya, fırsat olarak cikti BJK nin karşısına, zaten sanırım Serdal Adalı bu sene Avrupa'da yi önemsemiyor, kendi açıklaması da vardı.Orkun dan önce kanat almaları lazımdı kim ne derse desin. Senin merkezin zaten kötü dğeil gedson var rafa var Orkun aldın tamam merkez süper oldu bu sefer gedsonu sattın hala kanat yok.