Futbol Sohbet

Sözlerim çarpıtılmış. En başından beri mülteci taraftar istemiyordum zaten. Lakin içerideki demografik problemi sezdiğim için madem bu arkadaşların gelmesini engelleyemiyoruz o zaman asimile edelim politikasını güdüyorum.
Yemezler. Adamlara 40 su dökünmeye eş değer program çıkartmıştın.
@Nebukadnezar @William Cutting @Tiksav Lee İşte demografik yapının önemini forum özelinde görüyoruz. Ya çoğalacağız ki 4 erkeğiz bu biraz fizyolojik olarak mümkün değil ya da bu arkadaşları asimile edeceğiz.

@Kenny @Crocus Arkadaşlar madem sizden kurtuluş yok, öncelikle eviniz müsaitken bir duş alıp Fenerbahçeliliğinizi kenara bırakıp öyle geliyorsunuz. Zaten yeterince başkan krizi geçiriyoruz bir de Koç virüsü getirmiyorsunuz bu camiaya.

Sonrasında günde 3 vakit size atacağım 3 marşı dinliyorsunuz.

1-

2-

3-

Bu üç marştan ayrı olarak bulunduğunuz konum yağmurluysa aşağıdaki marşı açıyorsunuz.

Opsiyonel olarak geceleri efkarlandığınızda 2 adet marşımız mevcut.

1-

2-

Bu marşlar yaklaşık 3-4 ay boyunca firesiz dinlenirse kanınızdaki sarılık azalacaktır. Önce sarılık. Laciverti daha sonra alırız.
Öyle bir program çıkartmışsın ki günde 3 defa tok karna tiner koklayın desen bu kadar aklımda yer etmezdi.

• Haha
Tepkiler: Zoro ve Crocus
edin terzic gelir mi bilmem ama fener'in kadrosu, edin terzic'in oynatmak istediği futbol için uygun bir kadro. geriden oyun kurabilen bir stoper ve ayağı iyi bir kaleci alındı mı tamamdır da 18-20 tane yabancı oyuncu var fener'de. fazlalıklara yol vermeyi düşünmüyorlar mı acaba?

eeyyy ali koç, belli ki daha öncesinden niyetin vardı mou dedemi kovmaya eyvallah da adamı kovmadan birkaç gün önce, adamın ısrarla istediği edson alvarez'i neden aldın? ya yeni getireceğin teknik direktörün sisteminde yeri yoksa ne olacak?
Ali Koç aslında WestHam'lı (( :

BvUZPeH.png

İsmail Kartal'a oy verenler Chobanisporlu.

Abdullah Avcı diyenler gerçek Türk futbolu izleyicisi.

Şampiyonlar ligi şampiyonluğu geliyor...

Bize gelir mi bilmiyorum da, Fred'e benzeyen ama biraz daha güçlüsü daha ağırı gibi. 8 numara için olur. Ama defansif anlamda gelişebilir mi bilmiyorum. Kötü değil ama Avrupa için yeterli olmaz gibi. Kiralıyorsan, direkt katkı alman gerekir. Satın almak için ise çok pahalı. Üstün körü yaptığım anewlizlere göre riskli bir "kiralama olur" satın alma olsa olumsuz konuşmazdım. Ama cep yakar.

Bu yüzden başka bir genco bakmak lazım bence. Ya direkt katkı alabileceğin hazır oyuncu veya alabileceksen, yatırımlık ve formayı alma ihtimali olan oyuncu olmalı.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü