Futbol Sohbet

Valla yani sabah da yazdım bu adam daha birkaç ay önce kötü kadrodan dolayı Beşiktaşa gelmeyip fenere yanladı. Beşiktaşta iş yapmaz demiyorum ama beş altı saat içinde direkt bu adamın getirilmesi garip yani hemen koşa koşa sergene gidildi kulüp açısından kötü bir hareket.

Ya çoktan anlaştılar bununla, muhabirler diyordu Sergen diye. Dortmund'tan getirdiği scout'u hedef almaya başladılar şimdi.

Cerny'i almaya çalışıyorlar şimdi, Sergen'in övdüğü video var. Övmesine rağmen mevksini bilmiyor adam. Osimhen'i bilmiyorum diyen adamı bayıla bayıla istediler şimdi. Rezil olmadan akıllanmayacaklar diyeceğim, ama ona rağmen akıllanmazlar.

BvUZPeH.png

İsmail Kartal'a oy verenler Chobanisporlu.

Abdullah Avcı diyenler gerçek Türk futbolu izleyicisi.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü