La olm zaten takımı anlamadın mı Lozan maçında. Takımda kanat yok dicemde şu kadroyla bile yenebilmen lazım. İlk yarı o kadar kötüydük ki ikinci yarı bazı işleri iyi yapmış olsak bile takımın gol atacağına inancımız yoktu.
Udokhai -> Gitmesi gerekiyor yediğimiz 2 golde de hatası vardı. Pas aksiyonu için toptan kaçıyor.
Paulista -> Sakat full
Tayyip -> Artık gitmesi gerekiyor, tüm Türkiye bıktı.
Emrecan Uzunhan -> Durduk yere çapraz kopatan adam.
Necip Uysal -> Gitmesi gerekiyor ama akıl hocası takımın başında olduğu için gitmez.
Svensson -> Gio dönemi en azından bir şeyler yapıyordu, Ole dönemi çok geri gitti. Acilen çıkılması gerekiyor, KWP gelmeyince buna kaldık.
Salih Uçan -> Seninde gitmen gerekiyor, bir bok yaptığın yok.
Ernest Muci -> Artık senden de olmayacak, kaç tane td'yle tanıştın hiçbirinden tutmadıysan demek ki bizimle uyumlu değilsin.
Milot Rashica -> 2 haftadır sakatım deyip oynamıyor ama bana gitmek istiyormuş gibi bir his var.
G.Fernande, OX, Bahtiyar, Musrati, Muleka, Semih, Onur Bulut, Masuaku, Immobile, Kerem Atakan, Tayfur Bingöl, Azad, Can Keleş, Elan Ricardo, Emrecan Terzi, Fahri, Arda Kılıç.
Bu kadar isim gitmiş daha bu kadar ismin daha gitmesi lazım.
1 tane kaleci, Mert'le olmuyor gibi ama bu senede şampiyon olamıcaz gibi o yüzden idare eder.
1 tane daha stoper lazım ama Udokhai'den çıkılması durumunda.
1 tane kesin sağ bek lazım, Taylan'ı arada oynatabilecek bir isim olması lazım.
1 tane 8 numara oyuncu lazım.
min 3 tane kanat lazım.
Yukarıdakilerin hepsi 2 haftada olması lazım ben FM'de para sıkıntısı çekmediğim dönemde bile 5-6 oyuncu alamıyordum bunlar reel'de nasıl yapacak artık beklicez.