Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Like
Tepkiler: Whitebear D
Usta bizi öldürecekler tehdit mesajları almaya başladım.
Çok aleni beşiktaşlı olmasak mı...

Bu arada fenerin son gün transferleri güzel hamleler. Sadece 8 numara alternatif bir isim lazım. Birde satış yapmamış olmaları -

Beşiktaşıma gelince bence defans aksıyor ya. Djiku eklemesi çok güzel olabilirmiş.
Ustam madem alabiliyordu bu topçuları niye elenmeyi bekledi nereden tutsan elinde kalıyor sinir oluyorsun. Biz Bjkden devam valla Ali Koç gidene kadar.

Beşiktaşıma gelince ön hattını beğeniyorum ben Abraham bayağı çabalıyor Bilal oğlan dün bomboş pozisyon kaçırdı ama sürekli olayların içindeydi. Benficadan gelen yabancı çocuk da geçen haftalara göre daha iyiydi sanki. Orkun falan henüz açılmadı o da açılacak inş. Rafa zaten klas adam. Ama dediğin gibi defans aksıyor. Alanya kontra ile gelip gelip durdu dün son otuz dakika her gelişleri de tehlike oldu.

Bu şekilde oynarsan ya ofans gücün Geçen sezonun "Kg var Gssi" gibi olacak yediğine bakmadan atacaksın ki zor, malum beşiktaşımızın sınırsız faul yapma özgürlüğü yok. Ya da Devre kapanmadan defansa takviye yapacaksın yoksa zorlu deplasmanlarda çok sıkıntı yaşarsın.

• Like
Tepkiler: Crocus ve Zoro
Kerem'in açıklamalarına bayıldım yav hahahahaha

Şu açıklamayı atıyorum Arda TR'ye dönse ve Galatasaray'a katılırken yapsa ağzının suyu akıp orgazm olacak gs taraftarlarının(tepki verenlerin %90'ı öyledir) çıldırması da daha hoş olmuş.

Kerem kardeşim aldığın paranın hakkını verdin artık cengiz gibi yatabilirsin xD

• İmza
Tepkiler: kekomancer ve Zoro
Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Her sene aynı şeyi neden yaşıyoruz neden dejavu oluyoruz.Sanki bitmeyen bir döngüdeyiz.
-2 sene önce Fredle haftalarca uğraştınız birkaç milyon inerler diye çingene pazarlığı yaptınız sizden başkası oyuncuyu istemez diye düşündünüz size düşer o maaşla dediniz Fb 1 saatte bitirdi direk uçak bilgisi geldi.
-Geçen sene Skiniar ile haftalardır uğraştınız maaşını birkaç milyon indirsin alalım dediniz bizden başkası oyuncuya bu maaşı vermez dediniz Fb sizin indirim istediğinizin daha üstünü verdi aldı getirdi haftalardır uğraştığınız transferi yine 1 saatte bitirip uçak bilgisi girdiler.
-Bu sene Edersonla haftalardır uğraştınız hocanız kendi ağzıyla istiyorum dedi adamın oyun planına en uyan kaleci buydu tüm basında Gs de diye haberler girildi yabancı basın bile Gs alacak diye haberler girdi siz bu maaş yüksek nasılsa bizden başkası alamaz o maaşı biraz daha indirsin diye beklediniz Fb girdi senin çok bulduğun maaşında üzerine çıktı yine aldı.
Taraftarın ağrına gidiyor sizin ağrınıza hiçmi gitmiyor? Yahu aynı şeyi nasıl hersene yaşayabilirsiniz neden artık uslanmıyorsunuz bizden başkası maaşı vermez bize düşer olayını neden bırakmıyorsunuz.Adamın transfer listesi yok Gs kime talip olursa git fazlasını ver al gel stratejisi izliyor bunu 1 sene 2 senedir yapmıyor başkanlığa geldiğinden beri bunu yapıyor.Edersona eninde sonunda gireceği zaten kesindi piyasada kaleci kalmamış sezonlar başlamış kimse sana kalecisini de vermez nasıl bu riske giriyorsunuz? Gene Allahın sevgili kulusunuz İcardi ilk onların önüne düşüyor veto ediyor almıyor,Osimhen önlerine düşüyor çok forvetimiz var bu maliyetlere gerek yok diyorlar eğer o transferleri gardi aniden bitirmese Gs talip haberleri çıksa kesin o adamları da alırlardı ellerinden.Taraftarın tepkisini geçtim insanda gurur olur.
-Fred Fb yi şampi yapamadı ama o seneki oyunuyla bizim kadroda olsa kesinlikle avrupada daha ileri giderdik
-Skiniar Fb yi şampi yapamadı ama geçen sene Davinsonun yanında olsa kesinlikle avrupada daha ileri giderdik.
-Umarım şu son gün kaleci alabililirsiniz Ederson için de aynı cümleyi kurmayız tarih tekerrür etmez...
Şu ederson boklayanlardan da gına geldi senelerdir Cityle Premier ligi süpürmüş şampiyonlar ligi apoletli kaleciyi kalesinde Günay olan adamlar beğenmiyor.Gs li olmasam bunlara şampiyonlar liginde Günayla çıkmak müstahak diyeceğim gönlüm razı gelmiyor.

• Like
Tepkiler: Daredewill
@akira günaydın Reis bence en büyük Premier lig takımı Westham United. Artık fahri Westham taraftarıyım. Ha bayram değil seyran değil diye soracak olursan. Livakovic'i alıyormuşsunuz ondan 😁
günaydın. livakovic west ham'a gelir mi gelmez mi bilmem ama west ham united'ın orta doğu ve balkanlar temsilcisi olarak, kendinizi fahri west ham united taraftarı olarak atama kararınızı iptal ediyorum.

hali hazırda zaten fenerbahçe taraftarısınız, ruh sağlığınıza katbekat zarar verir üzerine bir de(yalandan bile olsa) west ham'ı desteklemek. yapmayın bu kötülüğü kendinize. livakovic'i bize çakabiliyorsanız çakın ve keyfinize bakın, fazlası zarar.

günaydın. livakovic west ham'a gelir mi gelmez mi bilmem ama west ham united'ın orta doğu ve balkanlar temsilcisi olarak, kendinizi fahri west ham united taraftarı olarak atama kararınızı iptal ediyorum.

hali hazırda zaten fenerbahçe taraftarısınız, ruh sağlığınıza katbekat zarar verir üzerine bir de(yalandan bile olsa) west ham'ı desteklemek. yapmayın bu kötülüğü kendinize. livakovic'i bize çakabiliyorsanız çakın ve keyfinize bakın, fazlası zarar.
O değilde en çok bir Westham taraftarının beni kabul etmemesi koydu. Fenerbahçeliyiz kardeşim Suriyeli değiliz @Crocus @Kenny :cautious:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü