LoveCook
★★★
Anketler ne kadar sıkıntılıysa Ali Başkan gaza bastı kimse önünde duramaz.Messi alacak diye korkuyom.
Anketler ne kadar sıkıntılıysa Ali Başkan gaza bastı kimse önünde duramaz.Messi alacak diye korkuyom.
Penaltımsıdan sonra elin oğlu barcaya acımamış, tecavüz etmiş Rayo Vallecanonulu yiğitlere selam olsun.
Şahsen ben olsam isak'ı alacağıma üzerine 10-20 bir şey daha ekleyip net bir pasör 8+ rodrygo alırdım. Takımda wirtz dışında net bir oyun kurucu eksiği varTamamdır Okanım bunları yenmek zorunda değilsin.
Ustam madem alabiliyordu bu topçuları niye elenmeyi bekledi nereden tutsan elinde kalıyor sinir oluyorsun. Biz Bjkden devam valla Ali Koç gidene kadar.Usta bizi öldürecekler tehdit mesajları almaya başladım.
Çok aleni beşiktaşlı olmasak mı...
Bu arada fenerin son gün transferleri güzel hamleler. Sadece 8 numara alternatif bir isim lazım. Birde satış yapmamış olmaları -
Beşiktaşıma gelince bence defans aksıyor ya. Djiku eklemesi çok güzel olabilirmiş.
günaydın. livakovic west ham'a gelir mi gelmez mi bilmem ama west ham united'ın orta doğu ve balkanlar temsilcisi olarak, kendinizi fahri west ham united taraftarı olarak atama kararınızı iptal ediyorum.@akira günaydın Reis bence en büyük Premier lig takımı Westham United. Artık fahri Westham taraftarıyım. Ha bayram değil seyran değil diye soracak olursan. Livakovic'i alıyormuşsunuz ondan![]()
O değilde en çok bir Westham taraftarının beni kabul etmemesi koydu. Fenerbahçeliyiz kardeşim Suriyeli değiliz @Crocus @Kennygünaydın. livakovic west ham'a gelir mi gelmez mi bilmem ama west ham united'ın orta doğu ve balkanlar temsilcisi olarak, kendinizi fahri west ham united taraftarı olarak atama kararınızı iptal ediyorum.
hali hazırda zaten fenerbahçe taraftarısınız, ruh sağlığınıza katbekat zarar verir üzerine bir de(yalandan bile olsa) west ham'ı desteklemek. yapmayın bu kötülüğü kendinize. livakovic'i bize çakabiliyorsanız çakın ve keyfinize bakın, fazlası zarar.