Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son saniyede mi aklınıza geldim diye Onana'dan red yiyebileceğimiz dakikalardayız. Hakan, Beraldo alsak yeter kaleci istemiyom ben.

• Haha
Tepkiler: Arthur
Adamlar dörtte dört gidiyor bu sene ve Cl de oynayacaklar üstüne seksen milyona osimhen çekip üstüne sane almışlar çıkardıkları yangına bak. Biz taraftar olarak sınıfta kalıyoruz bunlar Ali Koç'u elli kere ateşe vermişti Koç grubunu iflas ettirmişti bizim yerimizde olsalar bizim ahrazbahceliler hala büyük başkanım çekiyor @Zoro

• İmza
Tepkiler: Zoro
Adamlar dörtte dört gidiyor bu sene ve Cl de oynayacaklar üstüne seksen milyona osimhen çekip üstüne sane almışlar çıkardıkları yangına bak. Biz taraftar olarak sınıfta kalıyoruz bunlar Ali Koç'u elli kere ateşe vermişti Koç grubunu iflas ettirmişti bizim yerimizde olsalar bizim ahrazbahceliler hala büyük başkanım çekiyor @Zoro
Mertens gitti yerine adam alınmadı, Muslera gitti yerine adam alınmadı. Bu yangının olması çok normal, hatta daha fazlasının olması lazım.

kulübe yakın kaynaklardan kaleci transferi/ayrılığı konusunda hiçbir açıklama yapılmadı ama gs kaleci transferi işini beceremeyip son anda gidip de menajerlerin önerdiği alphonse areola'yı alır ve bizi areola'nın maaşından(+7m€) kurtarırsa eğer ben:
kkgpdg6.png

kulübe yakın kaynaklardan kaleci transferi/ayrılığı konusunda hiçbir açıklama yapılmadı ama gs kaleci transferi işini beceremeyip son anda gidip de menajerlerin önerdiği alphonse areola'yı alır ve bizi areola'nın maaşından(+7m€) kurtarırsa eğer ben:
kkgpdg6.png
Öyle bir şey yaşanırsa.

• Haha
Tepkiler: Zoro ve akira
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü