Mertens gitti yerine adam alınmadı, Muslera gitti yerine adam alınmadı. Bu yangının olması çok normal, hatta daha fazlasının olması lazım.Adamlar dörtte dört gidiyor bu sene ve Cl de oynayacaklar üstüne seksen milyona osimhen çekip üstüne sane almışlar çıkardıkları yangına bak. Biz taraftar olarak sınıfta kalıyoruz bunlar Ali Koç'u elli kere ateşe vermişti Koç grubunu iflas ettirmişti bizim yerimizde olsalar bizim ahrazbahceliler hala büyük başkanım çekiyor @Zoro
Uğur Karalullukçu denen manipülator tetikçi yakında yangın yayını açıp servetine servet katacak ona üzüldüm...Mertens gitti yerine adam alınmadı, Muslera gitti yerine adam alınmadı. Bu yangının olması çok normal, hatta daha fazlasının olması lazım.
İyi yapıyor, 3 5 bağırsın keyifleniriz.Uğur Karalullukçu denen manipülator tetikçi yakında yangın yayını açıp servetine servet katacak ona üzüldüm...
Öyle bir şey yaşanırsa.kulübe yakın kaynaklardan kaleci transferi/ayrılığı konusunda hiçbir açıklama yapılmadı ama gs kaleci transferi işini beceremeyip son anda gidip de menajerlerin önerdiği alphonse areola'yı alır ve bizi areola'nın maaşından(+7m€) kurtarırsa eğer ben:
![]()
dursun başkan dışında hiçbirini tanımıyorum ama vakti geldiğinde, kurşun atar kurşun yerim bu yiğitler için.