Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ufaktan ümidi kesmeye başladım, Allah'tan bu sene lig için ne tod aldım ne kombine aldım. Forma aldım bi 10 tane o da sözüm olduğundan.

Artık bu takımın satış vakti gelmiş gibi, yavaş yavaş hazırlıyorlar. Araplara satıp takımı bir yerlere getirecekler. Nedense öyle bir his var içimde.

Yani kadro kalitesine bakıyorsun fena değil ama oynanan oyunda bir sistem yok. Dün akşamdan beri canım sıkkın.

Bana da 3 yönetimdir bu kadar aptalca yönetilmesinin başka açıklaması olamaz gibi geliyor.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
Bence yaşa cok takılıyorsun İlkay konusunda, 2 sene daha rahat tempolu oynar, geçen sene aldigi dakikalardan da belli ve elit seviye bir orta saha, ben Hakan'ın spesifik bir oyunun spesifik bir oyuncusu olarak görüyorum, İlkay daha komple bence.

Edit: Tabi ikisinin de geldiği senaryo en iyisi

Mevzu sadece yaş değil. İlkay City ve Barçada topu rakibe vermediğin sistemlerde oynadı. Hatta Barça bunu istediği seviyede yapamadığı için sahada çıldırıyordu vs.
Genç oyunculara iyi örnek olur, ileri TD yardımcısı olarak bile kalabilir hatta ben olsam alt yapıda görevlendiririm vs.

Ama ŞL'de bizim 8 numaramız olması gerektiğinde olabilir mi sanmıyorum. Hatta 6 da olamaz. En azından Hakan kadar ihtiyacımızı karşılamaz diye düşünüyorum.

Keşke ikisi olsa. Çok ciddi derinlik sorunumuz var. Hatta Zaniolo ve Barış gittiği için artık ciddi kanat sorunumuz da var. Stoper sorunumuz konuşulmamaya başlandı çünkü süre az ama en önemli eksiklerimizden vs. bu yüzden İlkay'ın gelmesine hiç sevinemiyorum

Ulan Orkun var zaten. Senin ihtiyacın Gedson gibi atletizm katacak birisi, top sürerek geçişi sağlayacak bir adam. Geriden pasla çıkacaksan da düzgün bir stoper ve bek transferi iste önce.

Sergen hoca defansta istiyor, kanatta istiyor. Zaten şu an bakınca ilk önce oyuncularda çok bir düzen yok. Bunların hepsini bir ekip olarak değerlendirmiyor kimse hepsi bireysel olarak ele alınıyor. Arroyo'nun mesela takımda hep tek takıldığını düşünüom. Yabancılarla yerlilerin kaynaşması 0. Son şampiyonlukta Dorukhan takım içinde yabancı-yerli iletişimi sağlıyordu cıvık ve karaktersizdi ama bu konuda iyiydi. Ozi ve Ghezzal kankaydı vs. Yani şimdi bakıyorum, portekizliler beraber takılıyor, Arroyo tek, Türkler bile gruplaşmış. Orkun ayrı takılıyormuş. Yani birisinin alıp bunları sürekli kaynaştırması da lazım. Takım isteksiz gözükmesinin ana sebeplerinden biri de bu.

Genç kaleci için doğru zaman değildi bize şampiyonlar ligi tecrübesi olan kaşar kaleci lazımdı ama kalecisiz kalmaktan iyidir deyip çocuğun bizde parlaması için dua edeceğiz.

Tam olarak bu. Günay formayı vermeyebilir bu çocuğa. Ama sabredilirse geleceğini garantiye alır veya 2x fiyata satarsın.

ŞL için hiç bir etkisi olmayacak maalesef. Bu tarz bir transferin 2 sene önce yapılması gerekiyordu. Yapacak bir şey yok.

Restes denen adamı çakacaklar gibi bize. Kaleci Cuesta havası aldım fena.
Genç kaleci refleksleri iyi ama pişmesi lazım şuan kaleci pişirecek zamanda değiliz adam geçen sene iyiydi değeri orada artttı ama bu sene çok yedi psg den 6 gol yedi en son bizim için fragman olabilir liverpol maçı için.

• Like
Tepkiler: artyomdh
Tam olarak bu. Günay formayı vermeyebilir bu çocuğa. Ama sabredilirse geleceğini garantiye alır veya 2x fiyata satarsın.

ŞL için hiç bir etkisi olmayacak maalesef. Bu tarz bir transferin 2 sene önce yapılması gerekiyordu. Yapacak bir şey yok.
İste profesyoneller tarafından yönetilsek bu çocuk geçen sene alınır bir sene muslera arkasında pişerdi ama simitçi yapıyor transferleri ancak bu kadar olur.Liverpol karşısına city karşısına bu cocukla çıkılmaz günayla çıkar bunun gelişimini tamamlaması için dua eder.

• Like
Tepkiler: justahuman
Mevzu sadece yaş değil. İlkay City ve Barçada topu rakibe vermediğin sistemlerde oynadı. Hatta Barça bunu istediği seviyede yapamadığı için sahada çıldırıyordu vs.
Genç oyunculara iyi örnek olur, ileri TD yardımcısı olarak bile kalabilir hatta ben olsam alt yapıda görevlendiririm vs.

Ama ŞL'de bizim 8 numaramız olması gerektiğinde olabilir mi sanmıyorum. Hatta 6 da olamaz. En azından Hakan kadar ihtiyacımızı karşılamaz diye düşünüyorum.

Keşke ikisi olsa. Çok ciddi derinlik sorunumuz var. Hatta Zaniolo ve Barış gittiği için artık ciddi kanat sorunumuz da var. Stoper sorunumuz konuşulmamaya başlandı çünkü süre az ama en önemli eksiklerimizden vs. bu yüzden İlkay'ın gelmesine hiç sevinemiyorum
Valla stoper artık Sanchez/Singo/ Apokerim/Arda/Metehan/Kaan hatta 3 lu oynarsan Lemina ile gidecek, eksik tabi ama ben çok sorun görmüyorum, kanatta da sanırım Lookman kovalanacak ya da Tottenham dan Tel ile kiralık vs uğraşıyorlar. İlkay zaten CL 11 başlasın demiyorum ama hamle oyuncusu olarak çok iyi bence, CL maçlarında kenardan Berkan girmesi ile İlkay girmesi arasında Everest var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü