Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar kolsuz meraklısıydık madem çipeyi geri çağırır uygun fiyata oynatırdık zaten bir şey yapmıyordu kalede üstüne para veriyoruz çok para bozdu bu kulübü.

İş bu seneye kaldıktan sonra yönetimin yapması gereken, sezon biter bitmez 4-5M'a Berkeyi çekip, sezon sonu fırsat beklemekti.
Böylece hem tecrübeli kovalardın hem de acil durumda kalende Berke ve Günay olurdu.

Fifa verilerine göre inanılmaz potansiyelli kaleci almış GS. Fakat bir an Martinez gelecek diye korkmuştuk...
Genç kaleci işi sıkıntıdır ya... Kalecilerin prime dönem 30-33 arası

Uğur denen gerzek de bokladigina gore, ben baya ısındım bu çocuğa

Takımı çok gol yiyen bir takım. Bu yüzden istatistikleri çok kötü. Olimpiyatlarda fransa ile 2. olduğunda piyasadeğeri çok artmıştır diyecekdim ama turnuvadan önce 10M'dan 18 milyona çıkmış zaten daha sonra 20M olmuş.

Tam anlamıyla potansiyelli bir yedek kaleci. Ne fazlası ne eksiği.

• Like
Tepkiler: RedAcT
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü