Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar başarılı olmuş gurbetçi oyuncu varken, ben sizin niye daha fazla gurbetçi almadığınızı anlamıyorum valla

Fred Çakmaktaş'a sormak gerek. Cengiz diye kudurdular 2 dönemdir. Sadece Fenerbahçe dönemini atıyorum, bu kadar sakatlanmış ve 4 milyona yakın maaş alan, 28 yaşındaki bir oyuncuyu niye istersin? Senin rakibinin çöp muamelesi çekmesini geçiyorum. Şundan olmayacağı belli işte, sana 2-3 milyon maaşa gelir, üstüne bonservis verip, rakibini rahatlatacaksın. Rahmi Koç oğlu için rica etse yapmazsın bu transferi.

DP6fjiZ.png

Sergen'i bu yüzden istemiyordum. Maç kadrosu hemen Lüe gibi tiplere uçmaya başladı, Sergen'i de net gazlıyor "hocam senin tedrisatında adam olur." diye, bu da kendisini aşırı beğenmiş bir adam olduğu için cidden inanıyor. Belli ki dibi görmeden kurtuluş olmayacak, ona rağmen bile bizim eşekler hala Sergen'i istemeye devam edecek olmaları daha çok koyuyor.

Fred Çakmaktaş'a sormak gerek. Cengiz diye kudurdular 2 dönemdir. Sadece Fenerbahçe dönemini atıyorum, bu kadar sakatlanmış ve 4 milyona yakın maaş alan, 28 yaşındaki bir oyuncuyu niye istersin? Senin rakibinin çöp muamelesi çekmesini geçiyorum. Şundan olmayacağı belli işte, sana 2-3 milyon maaşa gelir, üstüne bonservis verip, rakibini rahatlatacaksın. Rahmi Koç oğlu için rica etse yapmazsın bu transferi.

DP6fjiZ.png

Sergen'i bu yüzden istemiyordum. Maç kadrosu hemen Lüe gibi tiplere uçmaya başladı, Sergen'i de net gazlıyor "hocam senin tedrisatında adam olur." diye, bu da kendisini aşırı beğenmiş bir adam olduğu için cidden inanıyor. Belli ki dibi görmeden kurtuluş olmayacak, ona rağmen bile bizim eşekler hala Sergen'i istemeye devam edecek olmaları daha çok koyuyor.
Cengiz yapılabilecek en kötü tercih olur ya, kafada futbol bitirmiş, kulüpte bir kaos var, size hazir, disiplinli oyuncu lazim, valla bu transferi yaparlarsa yönetim kendi kuyusunu kazar

Görüyorum ki safsaraylılar heyecanlanmış, Hakan lookman kaleci ve İlkay alacağımızı düşünüyor. Günün sonunda sadece İlkay ve dandik bir kaleci alırız, onların da ya birini ya da ikisini birden ȘL'ye yetiştiremeyiz ligde oynarlar.

Fenerbahçe, Ederson'dan dolayı Taffarel'e giderse şaşmayın.

Böyle genç bir oyuncu almışken kaleci antrenörü çok önemli. Ederson'dan bağımsız hemen ikna edip getirmek lazım

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
İş bu seneye kaldıktan sonra yönetimin yapması gereken, sezon biter bitmez 4-5M'a Berkeyi çekip, sezon sonu fırsat beklemekti.
Böylece hem tecrübeli kovalardın hem de acil durumda kalende Berke ve Günay olurdu.
Berke öyle ucuz olur gidip kendini göstersin fransa piyasa yapsın 3 sene sonra 40 milyona alırız.

• Haha
Tepkiler: justahuman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü