Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında ilerde iyi bir topçumuz olsa Ederson güzel çar en azından lig için gerçi bunun ayakları iyi ya, fenere gelince ayakları da tutmaz olur xD

Kardeşim Barış'ı 50'ye sattığınızı düşün rahatlat kendini.
Onu da 35 yukarı satamiyoruz ki. 10m de Keçiören alıyor kaliyor elde 25m. Bu ara Kerem doldurdu beni çok gerginim dün sabaha kadar Spor programı dönerek izledim sabah da proje yaaprken devam ettim akşama kadar doldukça doldum.

Yerli bir de sizin salaklar en önemli transferi sona bıraktıklsrı için ellerinde seçenek yok. Millet kolay kolay kalecisini son ana bırakmaz. Bulman zor çünkü. Gs mesela bu zamana kadar dünyada 30 yaş üstü kaleciler arasında en fazla bonservisi veren ikinci kulüp olmuş.
Bizde ne zaman yerli kaleci tutmuş. Ederson 15 vermeyi çok görüp buna 25 vermek akıl işi değil. Donaruma alırız o paraya. Berke alıp geçsek yeterdi.

Kaleci bulamıyorlar. Restes falan potansiyelli yetişmemiş kaleciler var. Ama onlarda da ha adı geçer geçmez tepki oluşuyor. Bİr de 20M verip 0 katkı alırsak diye korkuyorlar.

Uğurcan'a bizim 20 vermememiz lazım. Hele hele Berke'ye 5 vermemişken. Ama Trabzon istemekte haklı.

Bir güzellik yapıp 15 + şampiyon olma durumumuzda 5 isteseler iyi olurdu. Ama yapacak bir şey yok.
Berke sırf tepki için almamislardir bunlar mal ya. Uğurcan için maks 12 verilir gerisi fazla bana kalsa yerli almam.

• Like
Tepkiler: Glorfindel
İlkay Gündoğan ad soyadına sahip olup Almanya milli forması giyen biri için tuttuğu takım konusunda sadakat bekleyenler varsa bu çok komik.

• Haha
Tepkiler: justahuman
25 az gelmişti hani? Bir futbolcu dediği de berkan. Müsaade edin de sövelim bugün ana avrat.

Ustam son dakika as kaleciniz isteniyor çok istemeniz normal de bence eskisi gibi kulüplerin arası iyi olsa 15 + 5 şampiyonluk primine biterdi bu transfer. 20+ 5 + Berkan da çok büyük para. Ki oyuncu Ahmed de olabilir. Bizde tutmadı ama Eyüp'te çok iyi iş yaptı.

Hele şu + 5 şampiyonluk pirimi veya şl son 16 primi değilse iyice kazık demektir.

Her şeyi geçtim, madem sözde Okan Ederson'u çok istiyordu. Oyuncu belki aylardır bize gelmeye ikna iken neden City'e 15 vermiyorlarda şimdi gelip Uğurcan'a 30 veriyorlar?

Ha bana sorsan Uğurcan'a baştan gitseler okeyim ama şu 3 ayı komediye çeviren hamle. FB'den önce biz gitsek büyük ihtimalle en kötü 15'a alırdık o dönem.

images
Hadi abicim transfer sezonunun son günü kalecisiz kalmışsın. En önemli oyuncun gitmiş sen ona bak :d

• Haha
Tepkiler: Zoro ve Skywalker
Onu da 35 yukarı satamiyoruz ki. 10m de Keçiören alıyor kaliyor elde 25m. Bu ara Kerem doldurdu beni çok gerginim dün sabaha kadar Spor programı dönerek izledim sabah da proje yaaprken devam ettim akşama kadar doldukça doldum.

Bizde ne zaman yerli kaleci tutmuş. Ederson 15 vermeyi çok görüp buna 25 vermek akıl işi değil. Donaruma alırız o paraya. Berke alıp geçsek yeterdi.

Berke sırf tepki için almamislardir bunlar mal ya. Uğurcan için maks 12 verilir gerisi fazla bana kalsa yerli almam.
Barış'ın son teklif 40 + keçiören payı. Yağız bile ona benzer bir şey söyledi. + %10 da pay var.

Yani hem sendeki %80'ini 40'a satıyorsun hem de adamlar daha sonra %10 veriyor

• Like
Tepkiler: Daredewill
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü