Futbol Sohbet

bir türk takımının 36m€ bayıldığı kaleci, sezonda en az 3-4 maçı almalı, minimum sayıda büyük hata yapmalı ve oyun kalitesini de arttırmalı. daha azı kesmez.

ayrıca, istanbul takımlarını destekleyenlerin sosyal medyadaki personalarını düşününce, uğurcan'a şimdiden geçmiş olsun diyorum. belli ki trabzon sana dar geldi ve daha büyük denizlere açılmak istedin ama 1, hadi bilemedin 2 kötü maçına bakar taraftarın seni tefe koyması çünkü sen artık 36m€'luk kalecisin. üzülerek söylüyorum bunu eğer muazzam iş çıkartmazsan eğer gs'de hayat sana ve sevdiklerine dar olacak.

Bizim taraf transferi ne kadar açıklayacak ben oradayım, muhtemelen 26 falan denilecek. Normalde kdv eklenmeden açıklanır.

Kara para aklama ne alaka abi, GS'nin harcama limitinden, zaten açıklanan bütçesinden gidiyor.

Maks olan şey sermaye arttırımları denetlenmiyordur o da şu an olan bir şey değil. Transfer sezonunun başında yapıldı.

Her zaman diyorum kulüpler sermaye arttırımı yapıp yapıp transfer yapıyor da bu şimdinin mevzusu değil.

Her şeyi geçtim harcama limitindeki parayı ister ts'ye ver ister gamboçyaya farkı yok. Ne olursa olsun kazık yediğimiz gerçeği değişmiyor.

Hadi diğer transferler gibi kdv saymayalım 26 olsun. Yine kazık, yine kazık

• Like
Tepkiler: LoveCook

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü