Futbol Sohbet

75 Osimhen
30 Singo
30 Uğurcan
Bonservissiz Sane
Bonservissiz İlkay
140 civarı harcama yaptık.Osimhenin fiyatı bu ne ucuz ne pahalı bu fiyata alınır zaten konuşmaya gerek yok.Singo bu fiyat olur bize lüks transfer ama sağ bek sorunu cinnet geçirtti en pahalısını aldılar sonunda.Uğurcan çok konuşuldu zaten bu zamana kalırsan o parayı alırlar senden Donnaruma kumarı oynandı Fb Edersonu çekince Donnaruma da City e kaçtı ellerin boş kaldı.Kalanlar içinde en akla yatkın Uğurcan oldu.Evet yüksek bir bedel ama birkaç hafta sonra karşılaşacağımız ve geçen sene premier ligi domine edip Şampiyonlar ligini lider bitiren Liverpol o kadrosunun üzerine 524 milyon harcadı!!! Malesef futbol piyasası artık böyle şampiyonlar liginde var olmak için bu paraları harcamak gerekiyor.Sermaye artırımından gelen parayla peşin alındı bir de hepsi yani kulübü batırma durumu yok borç yok 40 Osimhen 30 singo 30 uğurcan peşin para verildi diye biliyorum.Kadroda bu haliyle Önümüzdeki yıllarda dahil Atanın Avrupanın en iyilerinden oldu tutanın da Türkiyenin en iyisi oldu şampiyonlar ligi performansını göreceğiz belkide Avrupada da isim yapar.Defansın sözleşmeler uzatılınca o da önümzüdeki yıllarda çözüldü.Orta saha aynı şekilde kafan rahat.Yani bir nevi gelecek senenin de harcamalarını yapmış olduk.Belki yaz transfer döneminde 2 yada 3 transfer yapıp kapatılacak.Bu transfer döneminde eksiklikler giderildi Osimhen Singo Sane Uğurcan İlkay 5 oyuncu aldın direk ilk 11 oyuncusu şampiyon kadronu upgrade ettin.Maliyetler daha iyi olabilirdi çok para harcandı o da normal simitçiyle hatiple transfer yaparsan kulüpler ne isterse veriyorsun yapacak birşey yok.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Yav bu istatistikler ne Nedved falan mısın? Şampiyonlar liginde de 8 maçta 5 gol 2 asist yapmış. Lookman izlemedim diyordun, istatistiklerine bak anlarsın. @Bavs

Geçen sana Atalantaya ne sövüyordum saçma salak rotasyon yapıp duruyordu hocası ne zaman atalantadan topçu alsak. Ne ligi ne şampiyonlar ligini kazanabildiler keyiflendik çok şükür.

• Haha
Ertonun gelen parayla Barisic+Visca+N'wakame feshedip eski fesihlerin taksidini kapatıp kalan parayla transfer yapamama işi @Zogolo

Şunu da kabul etmek gerek 3 takımın yaptığı transferler birbirini tetikledi çok büyük kalite ortaya çıktı.Mesela Fb Gsyi böyle tetiklemese rekabet bu kadar yakın geçmese bu sene Günayla devam ederlerdi.Aynı şekilde Gs Donnaruma kovalamasa Fb Ederson çekmez Liva İrfan bana yeter derdi.Gs ve Fb bu frekansta olmasa Bjk Orkuna o parayı veremezdi.Kulüpler büyük mali külfete girdi ama taraftar için verdikleri bilet parasına lig tv parasına değecek takımlar oluşturuldu.Bir de madalyonun diğer yüzü var ligin geri kalanı anadolu kulüpleri yalan oldu artık Gs nin son maçta eleştirildiği gibi bırak puan kaybetmeyi bu kadrolarla düşük skorlu galibiyetler veya yakın seviyede oyun bile tepki çeker.Şampiyonluk için derbi sonuçları,Trabzonla Göztepeyle ve Samsunla yapılacak maçlar belirleyici olacak.

Galatasaray da bu kadar para var madem 1-2 milyon tl de bana versinler borçlarımı ödeyeyim kaç senelik taraftarız ayıp oluyor yani.

• Haha

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü