Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocaya yakışmadı. Bu yönetim varken gelmemesi gerekiyordu.

Ufak bir laf dokundurmuştu. Seçim sürecinde İso varken hoca bakılıyor diye vs. Normalde bu yüzden gelmemesi gerekir ama sonuçta adam kendi hesabını geride tutup FB çağırdı diye gelmiş.

Tabii İso'nun en iyi çalışabileceği yer de FB bunun da büyük etkisi vardır ama FB'li olduğu için geri çevirmemiş demek doğru. Hem Saran da, mevcut yönetim hocayı getirecek biz de destek vereceğiz mecbur gibi bir açıklama da yaptı sanırım. Yani İso gelmese başkası gelir, yeni yönetimle de devam ederdi.

Veya İsmail hoca, Imu Koç'un bu sene alacağı başarılardan pay almak için gelmiş diyelim : P

Son düzenleme:
  • Haha
Tepkiler: Glorfindel
Futboldan çok iyi anlayan birisi olduğum söylenemez. Ama açıkçası renktaşlarımın bu adamı beğenmemesini çok anlamıyorum. Tamam sonuca bakarsak başarısız oldu da sonuç her şey değil. Bana kalırsa süreç daha önemli. Sonuçta futbolda ihmal edilemeyecek bir şans faktörü de var. Eğer süreç içinde iyi bir futbol oynandıysa ve yapılan hamleler doğruysa kupa gelmese bile mevcut teknik direktörle devam edilir. Alex Ferguson da ilk birkaç sene kupa kazanamadı ama devam edildi ve sonuç mükemmel oldu.

Şimdi ben bunu yazdığım zaman bazılarının "evet futboldan anlamadığın belli oluyor" diye başlayarak tek tek Kartal'ın hatalarını yazmak için elleri kaşınmıştır. Tamam bunları biliyoruz Oly maçı, işte kriz anlarında çözümsüz falan fistan da abi hatasız teknik direktör diye bir şey var mı? Son 10 yılda fenerbahçeye milyonlarca teknik direktör gelmişti hangisi çok dana iyiydi mesela? Az kalsın küme düşürecek Cocu? Peraria? Güya en iyi td Mourinho? Sadece Jorge Jesus belki onda da adam bir yerden sonra ligi sallamayı bıraktı Arabistan'a kaçtı gitti. Türkiye'ye iyi yabancı teknik direktör gelmiyor işte gelen de burayı pek fazla umursamıyor. Yok ligi öğrenecek yok şu yok bu bilmemne.... Fenere gelebilecek Türk teknik direktörler arasında da en iyisi bu bence.
Sorun hacıda değil sorun bu hıyarlarda. Adama dünyanın saygısızlığını yaptılar. Ama sıçınca hop İsmail hoca. Kendi saygınlığını zedeledi benim gözümde. Yoksa gelebilecek en iyi Türk hoca. Yabancılarda risk almak yerine acil olarak tercih de edilebilir. Hocanın eksileri de bana göre turnuva hocalığı kötü (bu neredeyse tüm Türk tdler için geçerli), baskıya gelemiyor, kadro seçiminde bazen aşırı muhafazakarlaşıyor rakibe göre planlamayı daha çok yapmalı. En son geldiğinde avcı bizim oyunu çözmüştü mesela sonra her gelen takım benzer şekilde karşımıza çıktı İsmail hoca önlem aldı ama geç aldı. Bir de pres oyununa yönelik bence oyunculara yeterli iyi yüklemeyi yapamıyor muhtemelen yine çok sakatlık olabilir benzer oyunu oynamaya kalkarsa. İnşallah bu problemlerini düzeltip gelmiştir. Bunlar işte çok problem değil aslında benim için problem dediğim gibi bu yönetim ile iş yapması biraz. Neyse bakalım hayırlısı belki kendi açısından çok sevdiği fenerbahce için bazı şeyleri sineye çekiyordur

• Like
  • İmza
Tepkiler: Zoro ve Gutts
Benim İso Kartal ile bir problemim yok, ama sürekli bu döngünün içine kendini atarak, kendini değersizleştiriyor, 4. kez geliyor sanırım, dördünde de yara bandı olarak getirildi, ne diyeyim, hayırlısı olsun ama yine de bu sene olmazsa bu adam aralarında en suçsuzu.
4.kez gelmesi önemli değil bu yönetimde gelmesi sıkıntı benim açımdan. Terim de kaç defa geldi mesela. Yerli isteniyorsa (ki çok saçma buluyorum) zaten bu tecrübede alternatifi de yok.

• Like
Tepkiler: Zoro
Bence İsmail Kartal'ın gelmesi Fener için kötü oldu, ismi çıkan yabancı hocalar gelse çok daha iyi olurdu. Bir adamın hiç kupa almadan bir takımın başına 4. defa geri gelmesi enteresan, olmayacak duaya amin dememek lazım.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
4.kez gelmesi önemli değil bu yönetimde gelmesi sıkıntı benim açımdan. Terim de kaç defa geldi mesela. Yerli isteniyorsa (ki çok saçma buluyorum) zaten bu tecrübede alternatifi de yok.
Terim'in de bu kadar çok gelmesi yanlış zaten, bu yönetimle de dediğin gibi çalışması da yanlış, bence de ihtiyacınız aslında yerli hoca bu kaosun içinde, en uyan adam da Hacı İso ama olması gereken şey, yönetimin istifa edip, seçim yapılıp, yeni hocayı yeni yönetimin getirmesi idi, ama Ali Koç neyi doğru yaptı da bunu yapacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü