Futbol Sohbet

Valla kırmızı kararı da doğru iptal olan gol de doğru. Gsli kardeşler şimdiden algı çalışmasına başlamış ama Trabzonsporlu futbolcular böyle oynamaya devam ederseler pozisyonlara algı yapmaya yetişemeyecekler :s
Gerçekten objektiflikten o kadar uzak yorumlar ki. Benim umurumda değildi gol olsa da kırmızı vermese de ama bariz ortada. Adamın çenesi geri sekiyor temastan. Temas yok deniyor.

• Like
Tepkiler: Kenny
Kapat gitsin ya bu aşağılıklar maç bile yönetmiyorlar var a gidip var ın tavsiyesinin aksini yapan hakem daha denk gelmedim maç izlemiyorlar elleri kulakta ne için para alıyorlar belli değil rezil herifler.
Var ben söyliyim Manaj Barış'ın ayağını kırmaya çalışıp sarıdan VAR çağrınca hakem kırmızılık bir şey yok diyip sarıda kalmıştı lol.

Bu maç bence çok fazla sertleşecek, Fener'in gol atmadığı her dakika baskı artacak. Bence Fener'de kırmızı görür.

Bence Trabzonun on kişi kalması kesin zafer anlamına gelmiyor bu arada. Trabzon geldi mi çok hızlı geliyor ve fener de on kişi oynuyor şımanski sayesinde hala ortada derim.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
Adamın çenesi geri sekiyor geri nasıl temas yok? Neyse zaten farklı bir yorum beklemiyorum :/
Bir açıdan verdi onda da temas göremedik. Görebilene helal olsun o açıdan. Başka açı varsa doğrudur ama o açıdan temas var demek imkansız

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü