Azo Feyfa
★★★★★
Sarı kartlık bir şey yok, hafif pozisyon. Gol iptali doğru.Aynen temas yok adamın çenesi havadan geri tepiyor :d
Sarı kartlık bir şey yok, hafif pozisyon. Gol iptali doğru.Aynen temas yok adamın çenesi havadan geri tepiyor :d
Gerçekten objektiflikten o kadar uzak yorumlar ki. Benim umurumda değildi gol olsa da kırmızı vermese de ama bariz ortada. Adamın çenesi geri sekiyor temastan. Temas yok deniyor.Valla kırmızı kararı da doğru iptal olan gol de doğru. Gsli kardeşler şimdiden algı çalışmasına başlamış ama Trabzonsporlu futbolcular böyle oynamaya devam ederseler pozisyonlara algı yapmaya yetişemeyecekler :s
Var ben söyliyim Manaj Barış'ın ayağını kırmaya çalışıp sarıdan VAR çağrınca hakem kırmızılık bir şey yok diyip sarıda kalmıştı lol.Kapat gitsin ya bu aşağılıklar maç bile yönetmiyorlar var a gidip var ın tavsiyesinin aksini yapan hakem daha denk gelmedim maç izlemiyorlar elleri kulakta ne için para alıyorlar belli değil rezil herifler.
Kırmızı doğru kararda, teması görsem söylerim harbi temas yok. TS'yi doğradılar Onana için bile izlemicem artık bu maçı.Aynen temas yok adamın çenesi havadan geri tepiyor :d
Objektif bir Galatasaraylısın. Gel Beşiktaş saflarına katıl orada harcanma ustam.Şuan tek hatalı karar Onuachu'nun sarı kartı, başka hatalı karar yok.
Adamın çenesi geri sekiyor geri nasıl temas yok? Neyse zaten farklı bir yorum beklemiyorum :/Kırmızı doğru kararda, teması görsem söylerim harbi temas yok. TS'yi doğradılar Onana için bile izlemicem artık bu maçı.
Bir açıdan verdi onda da temas göremedik. Görebilene helal olsun o açıdan. Başka açı varsa doğrudur ama o açıdan temas var demek imkansızAdamın çenesi geri sekiyor geri nasıl temas yok? Neyse zaten farklı bir yorum beklemiyorum :/