Futbol Sohbet

Bu da algının daniskası : ))

Young Boys bizim ligdeki çoğu takımın içinden geçerdi. GS'nin kendisinden güçsüz olmasına rağmen fiziksel olarak daha güçlü takımlara ezildiği de aşikar. Ki bu sadece GS'nin değil, genelde tüm türk takımlarının başına gelen şey. İyi kapanıp, iyi kontra atan anadolu takımlar pozisyon anlamında ligde delik deşik ediyor GS'yi, biraz ayağı iyi olan takımlara karşı 3-0'dan puan veriyor. Avrupa'ya gidince de tamamen aynı senaryoyla tokatlanıyor. Bu sezon bile ligde sözde çok iyi başladığımız maçlarda nasıl açıklar verdiğimiz ortada. Karşında malmö falan olsa her maçı yenilmiştik

Bunu ligi ve avrupa maçlarını izleyen herkes görür zaten. Ama görülmemesi ve YAPI hikayeleri, kadro farkıyla zaten 1-2'ye inmiş rakiplerini daha kolay geçmemizi sağlıyor. Allah bu yapı algılarının sonunu getirmesin inşallah : ))
İşte o da sana göresi olayın.

Konumuza dönersek Barış gibi top oynayan bir oyuncu 3 maça bilemedin 5 maça bir kırmızı görür, adam top oynamayı bilmiyor çünkü.

• Like
Tepkiler: Zoro ve justahuman
Maalesef ciddi. İyi bakalım. Can Uzun ve arkadaşları 10 gün sonra içinden geçince ne yapacaksın bakalım.

Umarım Frankfurt bizi hafife alıp üstümüze gelir. Defans bloğu sürekli çok fazla önde yakalanmazsa ve Osi yetişirse belki bir şansımız olabilir

Okanım açıklamalarını çok beğendim, tebrik ederim.Taraftarın çoğunluğunun aksine gayet mantıklı açıklamalar yapmışsın.

Galatasaray futbol takımının tarihinde böyle bir transfer dönemi yok, şu transferlerin üstüne 2 elit topçu daha koyabildiğinde transfer döneminin Paris’i oluyorsun zaten. Tüm eksik yerlerde hocanın ilk tercihi alındı. Hocanın genç oyunculara veya kadrosunda özellikle tutmak istediği (sözleşmesini uzattırdığı Kaan Ayhan gibi) rotasyon oyuncularına ekstra dokunuşları da olacaktır. Stanciu bile alamayan 15 milyon harcama yapılınca kıyamet kopartılan bu takım şu hale geldi, eskiden 2-3 mevkide ilk 11 oyuncusu eksiğin olunca hoca ne işe yarıyor gençleri oynatsın denirdi, şimdi rotasyonlu takıma bile burun kıvrılıyor. Zaten şampiyonlar ligini alamayacağız ona rağmen 3-5 büyük Avrupa kulübü hariç herkesten çok harcama yaptık.

Taraftar kendini Manchester City,Liverpool,PSG sanmayı bırakıp gerçekleri görmesi şu an ki Galatasaray’ı keyifle izlemesi lazım.
Bizim Türk futbol seyircisi maalesef takımlarını dev aynasında görmeye bayılıyor. Okan bu sene ligde takımı şampiyon yapsa bile Avrupa muhabbeti yüzünden bırakır gibi geliyor takımı. Bunlar hep şımarıksaraylılar yüzünden. Ahrazbahceliler de uefa kupası bekliyor mesela biz kimiz uefa kupası alacağız diye soran yok

Bizim Türk futbol seyircisi maalesef takımlarını dev aynasında görmeye bayılıyor. Okan bu sene ligde takımı şampiyon yapsa bile Avrupa muhabbeti yüzünden bırakır gibi geliyor takımı. Bunlar hep şımarıksaraylılar yüzünden. Ahrazbahceliler de uefa kupası bekliyor mesela biz kimiz uefa kupası alacağız diye soran yok
Uefa'da ki takımlar harbiden güçsüz, Fener en güçlü 3 4 takımdan biri. Bence normal, kazanabilirsiniz. Ben Fenerli olsam bende Uefa alabileceğimizi düşünürüm.

• İmza
Tepkiler: Whitebear D
Biz kimiz düşüncesine her şeyden geri kalmadık mı zaten önce o düşünceyi silip atacaz kafalardan Fener Uefa kupasını niye alamasın ki?

Ustam araya FB'yi katma. Kağıt üstünde FB'den iyi bir kaç takım var UEFA'da. İyi bir kurayla final falan gayet beklenebilir "taraftar açısından." Kulüplerimizin Avrupa tecrübesi bunu hayal ettirmiyor olsa da gayet mümkün. FB final yapar demiyorum, iyi bir kura çekmişken, zaten kğıt üstünde de en iyi takımlardan biriyken, taraftarın başarı beklemesi normal diyorum.

GS için ise aynı şey ilk 16 için mümkün. Yani GS en iyi 16 takım arasında değil. Ama iyi bir kura çekmiş olsaydı ilk 16 hayali normal olurdu. Ama kolay olmayan bir gurup çektik bu yüzden ilk 16 ihtimali çok ama çok zor. Yine de imkansız değil. Frankfurt deplasmanı epey belirleyici olacak. 3 puan alınmazsa elendik denebilir.

Uefa'da ki takımlar harbiden güçsüz, Fener en güçlü 3 4 takımdan biri. Bence normal, kazanabilirsiniz. Ben Fenerli olsam bende Uefa alabileceğimizi düşünürüm.

Ustam araya FB'yi katma. Kağıt üstünde FB'den iyi bir kaç takım var UEFA'da. İyi bir kurayla final falan gayet beklenebilir "taraftar açısından." Kulüplerimizin Avrupa tecrübesi bunu hayal ettirmiyor olsa da gayet mümkün. FB final yapar demiyorum, iyi bir kura çekmişken, zaten kğıt üstünde de en iyi takımlardan biriyken, taraftarın başarı beklemesi normal diyorum.

GS için ise aynı şey ilk 16 için mümkün. Yani GS en iyi 16 takım arasında değil. Ama iyi bir kura çekmiş olsaydı ilk 16 hayali normal olurdu. Ama kolay olmayan bir gurup çektik bu yüzden ilk 16 ihtimali çok ama çok zor. Yine de imkansız değil. Frankfurt deplasmanı epey belirleyici olacak. 3 puan alınmazsa elendik denebilir.
Fenerden direkt iyi 4-5 fener seviyesinde ise 6-7 takım var. Bunları tek tek yazmıyorum çünkü fener zaten bu takımlardan olmayan kendi seviyesinin altındaki bir takıma son 16 da ezilerek yenilir :s

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü