Futbol Sohbet

Piyasa değeri olarak bile 24. sıradayız ki altımızda Brugge falan var içimizden geçerler.
Yapma etme abi ya sen bari yapma, bu takım piyasa değeri sıralamasında niye 24? Yaşlı veya Türk futbolcuların piyasası yok, bizim takım genç değil ve Avrupa pasaportu olmayan topçularımız var.

Eren Elmalı 5 milyon euro
Ilkay Gündoğan 5 milyon euro
Lemina 7
Torreira 13 vs vs

Bu adamların muadili oyuncuların Avrupada değeri aynı olmuyor, İngiltere pasaportlu Dongo Bongo isimli Eren Elmalı seviyesi sol bek 20 milyon, Benfica’da Ajaxta 5 dakika forma giymiş 18 yaşındaki Congo 20 milyon.

Tabi piyasa değerin bu adamlardan düşük olucak. Senin kadron Benfica’dan iyi olsun Monaco’dan iyi olsun genç pasaportlu topçuları var ve Avrupa pazarında önemli takımlar olduğu için her zaman market değerin daha düşük olucak.

Galatasaray kadrosu en iyi 17-18 takımdan biridir.

gs bitmiş resmen arkadaş bu yıl da 24 yapmayı başarı sayacaksanız kapatın kulübü xD

• Haha
Tepkiler: justahuman
Fenerbahçe için çeyrek finali başarı sayarım
Gs için ilk 16 başarıdır

Fener için çeyrek finalden önce elenmek başarısızlık
Gs için ilk 24'e girememek başarısızlık

Fener için ilk 16 normal (asla başarı değil)
Gs için ilk 24 normal (asla başarı değil)

Yapma etme abi ya sen bari yapma, bu takım piyasa değeri sıralamasında niye 24? Yaşlı veya Türk futbolcuların piyasası yok, bizim takım genç değil ve Avrupa pasaportu olmayan topçularımız var.

Eren Elmalı 5 milyon euro
Ilkay Gündoğan 5 milyon euro
Lemina 7
Torreira 13 vs vs

Bu adamların muadili oyuncuların Avrupada değeri aynı olmuyor, İngiltere pasaportlu Dongo Bongo isimli Eren Elmalı seviyesi sol bek 20 milyon, Benfica’da Ajaxta 5 dakika forma giymiş 18 yaşındaki Congo 20 milyon.

Tabi piyasa değerin bu adamlardan düşük olucak. Senin kadron Benfica’dan iyi olsun Monaco’dan iyi olsun genç pasaportlu topçuları var ve Avrupa pazarında önemli takımlar olduğu için her zaman market değerin daha düşük olucak.

Galatasaray kadrosu en iyi 17-18 takımdan biridir.

Sane'nin piyasa değeri 32M. Bizdeki haliyle 14M değerindeki Yunus'un yedeği olması gerekiyor.
3.M piyasa değerindeki Berkan'ı koy Frankfurta, orada bir sene kalıp GS'ye karşı oynadığında keşke bizim olsa deriz.

Bizim piyasa değerimizin Avrupa'da karşılığı yok. 1 sene olsa eyvallah dersin, her sene her türk takımı kendisinden güçsüz olan takımlara tokatlanıyor veya berbat bir oyun ortaya koyuyor.

Kendimizden güçlü takımlara karşı ise çanakkale defansı yapıp az yersek, hak ettiklerinden fazla maaş verdiğimiz ofans oyuncular atıyor ve puan alıyoruz.

Türk futbolunun özeti budur. 300M'lu GS'nin Avrupa'da öyle bir karşılığı yok.

Eğer bir gün bir türk takımı piyasa değerini verirse o takımın başındaki hoca tüm övgüleri hak etmiştir. Geçen sene elendiğimiz AZ bizim üçte birimiz,
Young Boys 4'te birimiz, Sparta Prag yine aynı şekilde 4'te birimiz.

Eğer bizim piyasa değerimizin karşılığı çok daha fazlaysa bu rezillik çok daha büyüktür : ))

Ben GS'nin kadrosu kötü demiyorum. Türk takımlarının avrupa arenasında bu piyasa değerinin karşılığı yok diyorum. Türk futbol tarihi bir iki istisna dışında bunun açık ispatı.

Bu piyasa değerinin karşılığını veren bir oyun oynattığında, istisna olmuş ve Avrupa arenasında kendini kanıtlamış hoca olursun.

• Sad
Tepkiler: Whitebear D
Birileri demiş ki Hakan gelse kimyayı bozardı falan.. Hakan bugüne dek oynadığı hangi takımın kimyasını bozmuş? Hakan'ın tek yapacağı şey takıma 2 sene boyunca Şampiyonlar Ligi seviyesi futbol oynatmak olurdu. Tüm kadroda elit seviyede diyeceğimiz ikinci futbolcu olurdu. (Osimhen'le birlikte) 35'inde mi alacağız bu adamı ? Bilmem kaç yüz milyon harcadık diye iyi trasnferler yapmış olmuyoruz.Uğurcan transferi içine sinen bir Allah'ın kulu yoktur bence. İlkay büyük düşüşte olan bir futbolcu, Singo'yu da izlememişler boydan postan karar veriyorlar, tek iyi transfer Sane o da sistem takımlarının topcusu muhtemelen afallayacak bir süre, belkide hiç alışamayacak Okan'ın garabet futboluna.. Bu sezon skora ve sonuca bakmayacağım eğer çok iyi top oynayıp ilk 24'e giremezsek bile tebrik ederim ama gram umudum yok. Kötü futbol izletirlerse yönetimde hocada değişsin isterim.

Birileri demiş ki Hakan gelse kimyayı bozardı falan.. Hakan bugüne dek oynadığı hangi takımın kimyasını bozmuş? Hakan'ın tek yapacağı şey takıma 2 sene boyunca Şampiyonlar Ligi seviyesi futbol oynatmak olurdu. Tüm kadroda elit seviyede diyeceğimiz ikinci futbolcu olurdu. (Osimhen'le birlikte) 35'inde mi alacağız bu adamı ? Bilmem kaç yüz milyon harcadık diye iyi trasnferler yapmış olmuyoruz.Uğurcan transferi içine sinen bir Allah'ın kulu yoktur bence. İlkay büyük düşüşte olan bir futbolcu, Singo'yu da izlememişler boydan postan karar veriyorlar, tek iyi transfer Sane o da sistem takımlarının topcusu muhtemelen afallayacak bir süre, belkide hiç alışamayacak Okan'ın garabet futboluna.. Bu sezon skora ve sonuca bakmayacağım eğer çok iyi top oynayıp ilk 24'e giremezsek bile tebrik ederim ama gram umudum yok. Kötü futbol izletirlerse yönetimde hocada değişsin isterim.

Düz pas atamayan Sane'yi boş ver de. Sara düğün düğün gezip pasta üstü kavurma getirin diyormuş. Bu çocuk allahtan yediğini eritiyor : P

Bu arada yandık bu akşam yine @Skywalker darlayacak bizi

Düz pas atamayan Sane'yi boş ver de. Sara düğün düğün gezip pasta üstü kavurma getirin diyormuş. Bu çocuk allahtan yediğini eritiyor : P

Bu arada yandık bu akşam yine @Skywalker darlayacak bizi

Rakı masasında sıkıyordur millete ''geçen antremanda 35 metreden bir asıldım top ağları deldi yönetimden uyarı yedim bir daha öyle sert vurma diye.... '' : )

Uğurcan'dan bir cacık olmaz kaleye Mert geçsin. Adamlar Onana aldı birde nasıl canım sıkkın anlatamam..

• Haha
Tepkiler: justahuman
Rakı masasında sıkıyordur millete ''geçen antremanda 35 metreden bir asıldım top ağları deldi yönetimden uyarı yedim bir daha öyle sert vurma diye.... '' : )

Uğurcan'dan bir cacık olmaz kaleye Mert geçsin. Adamlar Onana aldı birde nasıl canım sıkkın anlatamam..

Uğurcan artık Gs kalecisi. Sonsuza kadar milli takımın kalesini koruyacak :D

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü