Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caner takım arkadaşına tokat atmış. Bir adam hiç mi akıllanmaz ya.
Sadece Eyüpsporda uslu durdu herhalde onda da zamanında Arda Turan onu dövdü diye çok sesini çıkarmadı herhalde.

Arda Ünyay Konya maçında kadrodaydı ama Alanya'ya götürülmemiş.
Metehan, Berkan, Kaan gibi topçular götürülmüşken Arda götürülmediyse çocuğun okulu mokulu vardır, muhtemelen oynamayacak diye falandır diye umut ediyorum.

Son düzenleme:
Sane ve İlkay 8 kişilik 3 yıllık için Loca almışlar ve bu localar bu sezon özel olarak ayrılan ve normalden çok daha pahalı olan localarmış maaşlarından kesilmiş.
Yine Davinson da loca almış ama normal loca mı bilmiyorum

Alanya maçında kredi veriyorum Sane'ye. İstediği kadar batırabilir. Ama Liverpool maçında bir zahmet icraat yapsın. Frankfurt onun maçı deniyordu açık ara sahanın en kötüsü oldu.
Şimdi de İlkay ve Sane PL'yi biliyor diyorlar. Göreceğiz bakalım neyi ne kadar biliyorlar : ))

Barış'ın da maaş 5 olmuş. En 2 ŞL maçını çözmese devre arasında yallah arabistana

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü