Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina Arabistan yolcusu gibi duruyor, ben bu adamın maçlarını hiç izlemedim. Herkes iyi oyuncu diyor.

İyi topcu Fenere karşıda takımın en iyisiydi Ali Koç olsa Fenerim 2 misli para verip alırdı ama güzel maaşla GS'ye düşebilir. Bonservisine'de 15'ten fazla verilmemeli, normalde 20'lik topcu desek kontratının son senesi olmasından dolayı yarı yarı düşer fiyatı ama bizimkiler beceremez 15'e anlaşırlar. Bence hiç gerek yok o paralara almanyadan ne ortasahalar alınır yeterki senin iyi bir Avrupa projen olsun ama bizde Okan var olmuyor işte. : )

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Yunus'u Liverpool maçı için dinlendirmesi normal, Sallai ve Singo nasıl olacak merak ediyorum.

Aynen bu diziliş olabilir ama aşağıdaki değişiklikler yapılmalı

İcardi - Osimhen
Sane - Yunus
İlkay - Sara/Lemina
Eren - Jacops

Şuan elimizdeki en iyi kadro bu. Yunus veya Sallai yerine Davinson koyup üçlü de oynanabilir.
Ama Sane ve İlkay'ın ilk 11'de yeri yok.

Her türlü 3 yeriz o ayrı mesele.

Eğer sane böyle devam ederse Talisca transferini geride bırakacak. Neyse Alanya maçı özelinde Sane eleştirmeyeceğim

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü