Abdüş'ün düştüğü durum ortada. Söylenenler doğruysa zamanında ona Avrupa'dan astronomik teklif gelmiş göndermemişler. Uğurcan'a ise bir kaleci olarak prime dönemi denilebilecek seviyede gelen teklif maks 15m. Oda Shaktardan, Arda falan kefil olmuştur. Hal böyleyken 2 katına satmışsın. Oyuncu kimseyi zorda bırakmamak adına tüm sorumluluğu üstüne alıp gidiyor vs.
Tabii şunu da anlıyorum alt yapıdan yetişmiş, kulüpte emekli olmasını istedikleri bir oyuncu. Ama işi hem oyuncunun hem de kulübün iyiliği açısından bakmak gerekiyor. Çok ama çok kazançlı bir iş yaptılar.
Uğurcan GS'de tutarsa, astronomik bonservise rağmen GS'nin de zararlı çıkmamış olacağını düşünüyorum ben. Çünkü bir kaç kaleciye dünya kadar bonservis verip bir türlü sana uyan doğru kaleciyi bulmama üstelik yüksek maaşlar vereceğin için gönderememe ihtimalin oldukça yüksek. Bu yüzden önemli olan tek şey uğurcanın yeri gelince hatalı goller yese de, maç kaybettirmeyen ve sezon içerisinde tek başına maçlar aldıran kaleci olması. Bunu yaptığı sürece GS karşılığını almış olur. Maaşında zaten sorun yok.
Ama şu bir gerçek Uğurcan çok büyük bir baskıyla oynayacak, bu yüzden bence Frankfurt maçında kalede Günay olmalı. Uğurcana yeni takımına alışmasına izin vermek lazım. Zaten maça kalmış 10 gün, ve henüz GS formasını giymedi bile.