Futbol Sohbet

Şu an kadroda 28 tane oyuncu var.

El Bilal, Cerny ve Djalo Konyaspor maçında oynayamayacak. 25 oyuncu. Yine Rıdvan ve Taylan da Kayseri maçında olmayacaklar. 23 oyuncu. :D

Daha gidecek oyuncular da olacağı için 21 kişilik maç kadrosunu oluşturmakta zorlanacağız muhtemelen. Hayırlısı olsun...

@Tiksav Lee @William Cutting @Nebukadnezar

Kayseri maçında kadroda olacak oyuncu sayısı Tayyip'in gidişiyle birlikte 22'ye düştü. :D

4 kaleciyi çıkartınca kalan 10 oyuncu için 18 oyuncu var. :D

Bizim tarafın saldırganlığın sebebi şahsi. Bundan öncekiler kulüpçülükle alakalıydı. Uğurcan 3M € için gitse de 300M € için gitse de aynı tepkiyi alırdı.
Bana göre aynı kapıya çıkıyor da neyse. Adam saygısızlık yapmadan iyi para kazandırarak gitmiş linçlenmesini hiç anlamıyorum.

• Like
Tepkiler: justahuman
Bana göre aynı kapıya çıkıyor da neyse. Adam saygısızlık yapmadan iyi para kazandırarak gitmiş linçlenmesini hiç anlamıyorum.

Abdüş'ün düştüğü durum ortada. Söylenenler doğruysa zamanında ona Avrupa'dan astronomik teklif gelmiş göndermemişler. Uğurcan'a ise bir kaleci olarak prime dönemi denilebilecek seviyede gelen teklif maks 15m. Oda Shaktardan, Arda falan kefil olmuştur. Hal böyleyken 2 katına satmışsın. Oyuncu kimseyi zorda bırakmamak adına tüm sorumluluğu üstüne alıp gidiyor vs.

Tabii şunu da anlıyorum alt yapıdan yetişmiş, kulüpte emekli olmasını istedikleri bir oyuncu. Ama işi hem oyuncunun hem de kulübün iyiliği açısından bakmak gerekiyor. Çok ama çok kazançlı bir iş yaptılar.

Uğurcan GS'de tutarsa, astronomik bonservise rağmen GS'nin de zararlı çıkmamış olacağını düşünüyorum ben. Çünkü bir kaç kaleciye dünya kadar bonservis verip bir türlü sana uyan doğru kaleciyi bulmama üstelik yüksek maaşlar vereceğin için gönderememe ihtimalin oldukça yüksek. Bu yüzden önemli olan tek şey uğurcanın yeri gelince hatalı goller yese de, maç kaybettirmeyen ve sezon içerisinde tek başına maçlar aldıran kaleci olması. Bunu yaptığı sürece GS karşılığını almış olur. Maaşında zaten sorun yok.

Ama şu bir gerçek Uğurcan çok büyük bir baskıyla oynayacak, bu yüzden bence Frankfurt maçında kalede Günay olmalı. Uğurcana yeni takımına alışmasına izin vermek lazım. Zaten maça kalmış 10 gün, ve henüz GS formasını giymedi bile.

• Like
Tepkiler: Feitan
Abdüş'ün düştüğü durum ortada. Söylenenler doğruysa zamanında ona Avrupa'dan astronomik teklif gelmiş göndermemişler. Uğurcan'a ise bir kaleci olarak prime dönemi denilebilecek seviyede gelen teklif maks 15m. Oda Shaktardan, Arda falan kefil olmuştur. Hal böyleyken 2 katına satmışsın. Oyuncu kimseyi zorda bırakmamak adına tüm sorumluluğu üstüne alıp gidiyor vs.

Tabii şunu da anlıyorum alt yapıdan yetişmiş, kulüpte emekli olmasını istedikleri bir oyuncu. Ama işi hem oyuncunun hem de kulübün iyiliği açısından bakmak gerekiyor. Çok ama çok kazançlı bir iş yaptılar.

Uğurcan GS'de tutarsa, astronomik bonservise rağmen GS'nin de zararlı çıkmamış olacağını düşünüyorum ben. Çünkü bir kaç kaleciye dünya kadar bonservis verip bir türlü sana uyan doğru kaleciyi bulmama üstelik yüksek maaşlar vereceğin için gönderememe ihtimalin oldukça yüksek. Bu yüzden önemli olan tek şey uğurcanın yeri gelince hatalı goller yese de, maç kaybettirmeyen ve sezon içerisinde tek başına maçlar aldıran kaleci olması. Bunu yaptığı sürece GS karşılığını almış olur. Maaşında zaten sorun yok.

Ama şu bir gerçek Uğurcan çok büyük bir baskıyla oynayacak, bu yüzden bence Frankfurt maçında kalede Günay olmalı. Uğurcana yeni takımına alışmasına izin vermek lazım. Zaten maça kalmış 10 gün, ve henüz GS formasını giymedi bile.
Kimse Onur recep Kıvrak'tan öyle bir aidiyet beklemedi ama o şehri özümseyerek futbolu bizde bıraktı. Bu çocuklar alt yapıda aynı hayallerle büyüyüp palazlanınca hayallerini paraya sattılar.

Kimse Onur recep Kıvrak'tan öyle bir aidiyet beklemedi ama o şehri özümseyerek futbolu bizde bıraktı. Bu çocuklar alt yapıda aynı hayallerle büyüyüp palazlanınca hayallerini paraya sattılar.

Usta Uğurcan aynı paraya geldi GS'ye. Belki ailesi istediği için, belki ŞL'de oynamak istediği için, veya daha sosyal bir hayat yaşamak istediği için vs.
Ki muhtemelen daha önce ayrılmak istiyordu ama taraftar tepkisinden korkuyordu. İlk defa kulübü de çok memnun edecek bir fırsat gelmişken ayrıldı. Bu kadar bonservise rağmen bu tepkiler veriliyorsa bir de 10M'a falan ayrılsaydı düşünemiyorum.

Dediğini anlıyorum, taraftarın tepkisi de normal. Ama öyle oyuncular artık çok daha az. Artık GS'nin falan alt yapısından yetişen de Avrupa'da oynamanın hayalini kuruyor, GS forması ile emekli olmanın değil. Hele bir de forma şansı çok fazla bulmuyorlarsa yine durmak istemiyorlar vs. Yunus mesela tamamen kendi ısrarıyla gitti İngiltere'ye. Okan hoca kal bana lazımsın demesine rağmen, az oynayacaksam orada az oynayayım deyip gitti.

Trabzon gibi şehirlerde de yavaş yavaş normalleşecek bence bu ve bir noktada normalleşmesi de lazım. Oyuncu değerlenip parladığı an satmak lazım. Göndermemek sadece kulübün menfaatleri için olmalı vs. Arda Turan gitmeden önce bağlar kopmak üzereydi, bir sene daha kalsa belki yine gidebilirdi ama daha kötü bir teklife giderdi muhtemelen vs. Gitti dünyada isim yaptı. Avrupa'da hocalığın kapısını araladı vs. Giden, kulübe kazandırıp gitsin, başarılı oldukça kulübün adına hizmet etmeye devam edecektir. Yusuf yazıcı fransada başarılı oldu. Onun gibi bir kaç oyuncu daha çıksa, TS avrupanın radarındaki bir kulüp olur vs.

Şehrin dinamikleri olaya böyle bakmaya yatkın değil farkındayım ama zamanla olacak olan ve olması gereken bence bu. Millete yeni 36M'lar kitleyeceksiniz : ))

Kerem'i bizden almadılar. Biz fenere takamadık maalesef : ))

• Like
  • Haha
Tepkiler: Bavs ve Skywalker
@Skywalker Uğurcan parayı değil de İstanbul’u tercih etti herhalde . 110 milyon tl kontratı Trabzon’da yapardı herhalde

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü