Futbol Sohbet

Geçen sene 6 7 puan fark varken bile galiba FB şampiyon olabilir tarzında yorumlar yapmıştın, 10 kişi 1 0 olayında da :D

Eğer dediysem muhtemeln altında çok önemli bir analiz yatıyordur. Özetle ben dediysem doğrudur : P

Şaka bir yana hatırlamıyorum ama geçen sene ikinci yarı fikstürümüz korkutucuydu, bu yüzden fenerin derbiyi de kazanacağını düşünürsek fark kapanabilir, şampiyon GS denemez falan demişimdir.

Özetle oldukça temelli ve kitleleri peşinde sürükleyecek derecede kuvvetli doneler sunmuşumdur ✍️

Baktım yazmamış Salih'i listeye. Gelebilir. Salih gelecekse hücumda Orkun'a çok daha efektif olma mecburiyeti düşüyor.

Raul için Real'in B listesi de kalabalık savunmada. O yüzden çıkış olabilir.

6 kiralama hakkımızdan 5 tanesi dolmuş. Ben onları atlamıştım bazı oyuncular kiralık gidebilir derken ama Muçi kiralık giderse Tayyip kiralık gidemez maalesef. Geri satın alım maddesiyle 100.000 Euroya satıp geri alarak kiralayabiliriz katakulliyle. Ulan Chealse piyasayı mahvettiler...

Pasör stoperimiz olursa Laporte, Salih'in ve Ndidi'nin göre zayıf pas kalitesini dengeler. Takım çıkarken ön liberolaşarak Orkun-savunma bağlantısını sağlayabilir. Djalo daha agresif bir stoperdi benim hatırladığım. Zaten Juventus genetiğinde istenen stoper tipinde olduğu için almışlardı ama sakatlık sonrası eski agresifliğini göremedim ben ilk maçında. Umarım geri gelir bu.

Aslında agresif stoper için Merih alınsa fena olmaz. :D Menajeri de Sergen'in kankası. Bir işe yarasın.

Trossard maliyetli bir oyuncu olmasa isterim ama 30 yaşındaki bir adama 20 milyon bonservis konuşuluyor. Çok riskli olur. Tabi Mane kadar büyük risk değil. Vereceği tahmini performans açısından Trossard-Davit-Mane ama Risk açısından Mane-Trossard-Davit gibi duruyor.

Devyne 2. sağ bek olabilirim en azından diye bakıyor duruma. Yeni aldıkları beki kesebileceklerini sanmıyorum ama hem Zeki'yi hem Devyne'yi yazmışlar listeye. İkisinden birini bize bıraksalardı keşke.
Salih'in Sergen'in istediği 8 numara olabileceğini düşünmüyorum. Ndidi'yi yedekleyebilir gibi. Bize daha net direkt 11 oynayacak 8 numara lazım. Onun içinde Mario, Muci, Svenson ve Rashica'dan en az ikisinden çıkmak gerekiyor.

Kiralama yerel için sınırsız yurt dışına kiralamada sınır var. Şu an zaten 7 oyuncu yurt dışına kiralandı, yanlış bilmiyorsam sınır 8 o yüzden anadolu kulüplerine kiralayabiliriz oyuncuları ki Muci'yi de kiralamayı düşünüyorlar. Gitmek istemiyormuş anadolu kulüplerine Rus'lara satmaya çalışıyorlarmış.

Merih'in araplardaki maaşı 15m avro mu ne, o yüzden sözleşmesi biterse gelir ki o da büyük ihtimal Fener olur gibi hissediyorum.

Trossard'ın verisi en istikrarlı olan zaten, her maç sabit oynar dribbling seviyesi yüksek Arteta gibi td'nin öğrencisi. Şu an forma şansı daha az olduğu için gelebilir ama maliyetli dediğin gibi sıralama.

City i çok severdim son 4 senedir Liverpol Arsenal ve City nin maçlarının çoğunu izledim.Malesef sana kötü haberim var Uğurcan a kötü kaleci demiyorum ama Okan Buruk un oyun planınına tüm dünyada en çok uyan kaleci kim desen Ederson derdim.Okan ın öykündüğü idolü Pep zaten defansı orta saha çizgisine yakın tutar Ederson da iki stoper arasına girip 3. bir stoper gibi pas kanalı açardı.Oyun build up ta Apo ile Davinson un yükünü paylaşır Toreira nın top almak için iki stoper arasına kadar gelmesine gerek kalmazdı.Okan ın en başından beri istediği Ederson du zaten Dursun ben kaleciye o kadar maaş vermem deyip almıyor.Ama daha tuhafı bekleyelim ellerinde kalır Edeson bunlarda kalırsa Donna da boşa düşer bizde Donnaya çökeriz diyorlar ama işin tuhafı Donna da 15 den aşağı maaşa gelmezdi.Sonra zaten Fb nin Ederson u 15 maaşa çözmesiyle tüm plan çöküyor.Neyse olan oldu ama Fred de yaşadığımız,benim Skiniar da yaşadığım pişmanlığı büyük ihtimalle Edersonda da yaşarız.Uğurcan birebirde çok iyi kaleci kontralardan vereceğimiz birebir pozisyonları çözer o konuda korkum yok ama oyun kurulumunda Ederson kadar işin içine giremez.

Ederson'un Osimhen ve Barış ikilisine çok iyi servis yapabileceği, onların topu birbirine indirerek direkt tehlike yaratabileceğini düşündüğümü bende söylemiştim.

Ama istatistikleri gerçekten çok kötüydü. Hem dünya genelinde hem de PL özelinde. Bu yüzden çok büyük risk taşıdığı için o maaşla göndermek istesen geri gönderemezsin uzak durmak lazım diyordum.

Ama gelinen noktada zaten TR dışında adam akıllı piyasası olmayan adamı 30'a aldık. önderemeyeceğin ve katkı almak zorunda olduğun bir transfer oldu yine. Umarım Ederson tutmaz ne diyeyim. Aynı şey onlar için de geçerli, hızlı oyuncuları var artık ve oyun kurulumuna ciddi katkı sağlayacak. Bununla birlikte aynı riskler de onlar için geçerli, bu yüzden umarım tutmaz ne diyeyim.

• Like
Tepkiler: luffynewgate
Eğer dediysem muhtemeln altında çok önemli bir analiz yatıyordur. Özetle ben dediysem doğrudur : P

Şaka bir yana hatırlamıyorum ama geçen sene ikinci yarı fikstürümüz korkutucuydu, bu yüzden fenerin derbiyi de kazanacağını düşünürsek fark kapanabilir, şampiyon GS denemez falan demişimdir.

Özetle oldukça temelli ve kitleleri peşinde sürükleyecek derecede kuvvetli doneler sunmuşumdur ✍️

O zaman inşallah haklısındır diyelim. :D

Ama şaka bir yana her ne kadar ankette osimhen faktörinden dolayı GS'e basmış olsam da iki takım arasından transfer sezonu sonucu geçen seneye göre daha fazla güçlenen fener oldu. Üstelik eğer barış alper toparlanamaz ve hatta daha kötüsü giderse GS önemli bir silahından da olmuş olur. Cidden de dediğin gibi geçen öyle aşırı rahat bir şampiyonluk almadınız. Başımızda daha iyi bir td olsa biraz şansın da yardımıyla şampiyon olabilirdik de geçen sene.

• Like
Tepkiler: justahuman
Son yaşanan olaylardan sonra 15 milyon çok iyi para Barış için.Araplar verirse verir Avrupadan hiçbir takım beni satın diye idmana çıkmayan maçlara çıkmayan adama yatırım yapmaz.Onlar bizim Gs gibi adam arızaymış olsun gelsin biz tedavi ederiz moduna girmiyor fazla para ödüyorlarsa adamın karakteri kişiliği idman performansı hatta özel hayatı herşeyini inceleyip öyle alıyorlar.Zaniolo İtalyanın altın çocuğuydu onu bile kimse güvenip yüksek yatırım yapmadı kiralayıp iş yaparsa alalım dediler gittiği hiçbir yerde opsiyonu kullanmadılar şimdi de udinese ye kiralık gitti.İtalyan pasaportlu Zaniye güvenip yatırım yapmayan büyük lig takımları Barış ı gündeme bile almazlar şu yaptıklarından sonra.
Anormal düşüş yaşamazsa araplara yine 20 üzerine okutursun da 50 milyon çok güzel keriz parasıydı. Üzerine lookman+hakan çok başka şeyler konuşurdukta fırsatı mahvettiler.

Salih'in Sergen'in istediği 8 numara olabileceğini düşünmüyorum. Ndidi'yi yedekleyebilir gibi. Bize daha net direkt 11 oynayacak 8 numara lazım. Onun içinde Mario, Muci, Svenson ve Rashica'dan en az ikisinden çıkmak gerekiyor.

Kiralama yerel için sınırsız yurt dışına kiralamada sınır var. Şu an zaten 7 oyuncu yurt dışına kiralandı, yanlış bilmiyorsam sınır 8 o yüzden anadolu kulüplerine kiralayabiliriz oyuncuları ki Muci'yi de kiralamayı düşünüyorlar. Gitmek istemiyormuş anadolu kulüplerine Rus'lara satmaya çalışıyorlarmış.

Merih'in araplardaki maaşı 15m avro mu ne, o yüzden sözleşmesi biterse gelir ki o da büyük ihtimal Fener olur gibi hissediyorum.

Trossard'ın verisi en istikrarlı olan zaten, her maç sabit oynar dribbling seviyesi yüksek Arteta gibi td'nin öğrencisi. Şu an forma şansı daha az olduğu için gelebilir ama maliyetli dediğin gibi sıralama.

Kiralama sınırı öyleymiş. Ortalık karıştı şu an anlamadım ben. Ne gerek var böyle sınıra. Dediğim gibi Abramoviç'in Chealse'si karıştırdı ortalığı sonra Abram da gitti... Olan bizim gibi takımlara oldu. Öyle bir yerel limiti varsa gerisi kolaymış. Tayyip, Emrecan vs. hepsi kiralanabilir. Yerel için de 8 sınır varmış bu arada. Öyle yazıyor bu sezon için.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
O zaman inşallah haklısındır diyelim. :D

Ama şaka bir yana her ne kadar ankette osimhen faktörinden dolayı GS'e basmış olsam da iki takım arasından transfer sezonu sonucu geçen seneye göre daha fazla güçlenen fener oldu. Üstelik eğer barış alper toparlanamaz ve hatta daha kötüsü giderse GS önemli bir silahından da olmuş olur. Cidden de dediğin gibi geçen öyle aşırı rahat bir şampiyonluk almadınız. Başımızda daha iyi bir td olsa biraz şansın da yardımıyla şampiyon olabilirdik de geçen sene.

Zaten mevzu birbirine yakın iki takımdan FB'nin daha iyi transfer süreci geçirmesi. Onun dışında sahada göreceğiz artık.

Osimhen çok önemli bir oyuncu açık ara1 numaralı assetimiz evet. Ama o zaten geçen sene de vardı.

Son milli maçtaki Hakan ı gördüm ve direk kafamda belirdi.Hakan ı beliki bizim Dursun almayacak inat etti .Fb bir gece aniden kap girip Hakan çalhanoğlu ile görüşmeler başladı haberi girerse hiç şaşırmam.Hakan ın ismi Hakanelli olsa Türk olmasa Türkiyede isi yok ama belliki Türkiyeye gelmek istiyor benim bildiğim Gs bu adamı kaçırır Ali koç da bu fırsatı kaçırmaz.Korktugum başıma gelmez umarım.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü