Futbol Sohbet

Anlık olarak İcardi'den iyi forvet, Osi oynamayacaksa Frankfurt maçına Sallai ile çıkarım.

Seviyorum bu elemanı ya, saha da elinden geleni yapıyor, yedek kalıyor sesi çıkmıyor, defansta oynatıyorsun sesi çıkmıyor, transfermarkt adamı sağ bek olarak değiştirdi, adam kanat forvet, forvet arkası normalde.

Yedek kalmayı sorun etmemesini geçtim, geldiğinden beri çok gelişti de. Böyle asker oyuncular önemli. Umarım Jelert gittiği yerde fiziksel olarak kendisini geliştirir. O da bu karakterde bir oyuncu.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Manu taraftarının mesajlara bak. Hepsi ''good'' yazmış. :D Biri sonunda gidiyor demiş. :D

Ek olarak burada bir vizyonsuzluk ve ona ek olarak zekasızlık da söz konusu. Sen daha ligin başından ligi 2. bitiremeyeceğini ilan ediyorsun. Hiçbir büyük takım lige başlarken kendini hedeften düşürmez. Ne kadar rakiplerin güçlü olursa olsun bu kafayla yola çıkamazsın. Bu kafayla çıktığın yolda kendi oyuncunu ne ile motive edeceksin? Hoş bu embesiller Eren'i satarken Gs şampiyon olursa diye bonus koydurmuş herifler o yüzden anormal gelmiyor davranışları. Öte yandan diyelim ki ligi 2. bitirdik 20 milyon Euroyu dünyanın en gözden düşmüş kalecisine vermek zorunda kalacağız. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Allahım batır bu gemiyi!

Seviyorum bu elemanı ya, saha da elinden geleni yapıyor, yedek kalıyor sesi çıkmıyor, defansta oynatıyorsun sesi çıkmıyor, transfermarkt adamı sağ bek olarak değiştirdi, adam kanat forvet, forvet arkası normalde.

Yedek kalmayı sorun etmemesini geçtim, geldiğinden beri çok gelişti de. Böyle asker oyuncular önemli. Umarım Jelert gittiği yerde fiziksel olarak kendisini geliştirir. O da bu karakterde bir oyuncu.
Sallai tarzı 3 adam almamız lazım, hiç isim çıkmıyor. Rotasyon çok dar, kadromuz sanki hiç kimsa sakatlanmayacakmış gibi tasarlanmış.

• Like
Tepkiler: justahuman
İcardi düşmanı olmayanı dövüyorlar heralde, herkes İcardi'ye sallar oldu.

Sane ve Gündo ile birlikte İcardi, Osimhen'den büyük oynar benden söylemesi. Irz düşmanı üzer.

Muçi transferinde de patlamayı başarmışız. Satın alma opsiyonu olarak 8.5 milyon euro belirlenmiş. 1.2 kiralama 1.8 de maaşı var sanırım. Bakıyorum Beşiktaş açısından mükemmel anlaşma. Allah Allah bu işte bir gariplik var gibi. Adamalar yabancı oyuncudan kurtuldu onun maaşından da kurtuldu. Muçi şimdi opsiyonu kullandırtmak istiyorum diyor. Çok iyi oynayacak paşam da e olum biz sana 8.5 verebileceksek bu kadar ay neden beklemiş olalım ki zaten burnumuzun dibindeymişsin. Yok almayacaksak alamayacağımız oyuncuya bu maliyet ne? Hem adamı alamıyoruz hem Beşiktaş'a oyuncu hazırlıyoruz. Bizim bu işten karımız ne anlamadım ben :D

İcardi düşmanı olmayanı dövüyorlar heralde, herkes İcardi'ye sallar oldu.

Sane ve Gündo ile birlikte İcardi, Osimhen'den büyük oynar benden söylemesi. Irz düşmanı üzer.
Ustam ligde oynamasına oynar da 10 kilo fazlası var, kortizon falan da hikaye direk dombiliymiş bu adam.

Bu şekilde oynarsa yine sakatlanır sezonu kapatır. Zaten daha önce de hızlı zayıflamadan dolayı güç süz olduğu için saatlandı deniyor, birazcık kendini zorlayınca sakatlandı direk.

Bu kiloları yavaş yavaş ve güçlenerek vermesi lazım. Osimhen'in umarım ciddi bir şeyi yoktur ama simhen maç kaçırsa bile İcardi ilk 11 oynamaması lazım bence.

Yoksa ligd eçoğu maçta diğerleri bir tık fazla koşar İcardi atar. Ama dediğim gibi büyük sakatlık riski taşıyor şuan İcardi.

Osimhen'in durumu iyiyse bile bence o da ilk 11 oynamamalı. Franfurt maçına tam olarak hazır olsun önemli olan o. Türkiye'nin Gürcistan deplasmanı gibi önemli maç.

Ustam ligde oynamasına oynar da 10 kilo fazlası var, kortizon falan da hikaye direk dombiliymiş bu adam.

Bu şekilde oynarsa yine sakatlanır sezonu kapatır. Zaten daha önce de hızlı zayıflamadan dolayı güç süz olduğu için saatlandı deniyor, birazcık kendini zorlayınca sakatlandı direk.

Bu kiloları yavaş yavaş ve güçlenerek vermesi lazım. Osimhen'in umarım ciddi bir şeyi yoktur ama simhen maç kaçırsa bile İcardi ilk 11 oynamaması lazım bence.

Yoksa ligd eçoğu maçta diğerleri bir tık fazla koşar İcardi atar. Ama dediğim gibi büyük sakatlık riski taşıyor şuan İcardi.

Osimhen'in durumu iyiyse bile bence o da ilk 11 oynamamalı. Franfurt maçına tam olarak hazır olsun önemli olan o. Türkiye'nin Gürcistan deplasmanı gibi önemli maç.
Kendisini kasmadan bir 45 dakika oynasın artık ne kadar zaman geçti. Daha ne kadar yatacak, 1.5 yıl oynamayacak mı bu adam ? Yakın tarihte sakatlananlar döndüler, Rodriler falan. İki al ver yapsın gol attırsın Sane 'ye hem moral olur. Bu sene son senesi sözleşme uzatmak için bile oynar.

• Like
Tepkiler: justahuman
Imu Koç işini biliyor. Fener'in 30'yılına ipotek koyacak, bebe neslini bağlayacak. En büyük rakibi Aziz Yıldırım'ın kızı. Başka rakibi de yok zaten. FB'nin geleceği emin ellerde. @Zoro

Ali Koç uzun zamandır, sosyal medyaya göre hareket ediyor. Geçen ben 1 tane haber paylaştım, İsmail Kartal'la anlaşıldı diye meğerse piyasa kontrolüymüş. Sosyal medyadaki Fener yöneticilerin tepkisine göre kararı bekletti. Bu çocukla video çekmesi de normal. Ama sosyal medya ekibi çok iyi analiz yapıyor, şu güne kadar iyi kaldı adam. Son gün çok iyi transferler yaptı, şu an oy kullanacaklardan bayağı bi çevirdiği olmuştur.

• Like
  • Sad
Tepkiler: Zoro ve justahuman

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü