55M ₺ alıyordu diye biliyorum.@Skywalker Uğurcan parayı değil de İstanbul’u tercih etti herhalde . 110 milyon tl kontratı Trabzon’da yapardı herhalde
55M ₺ alıyordu diye biliyorum.@Skywalker Uğurcan parayı değil de İstanbul’u tercih etti herhalde . 110 milyon tl kontratı Trabzon’da yapardı herhalde
Biraz iyileştirseler kalmak isteyen kalırdı bence para dışı faktörler daha fazla. Osimhenden daha az paragöz daha idealist bir insan olduvundan yüzde yüz eminiz mesela..55M ₺ alıyordu diye biliyorum.
Biraz iyileştirseler kalmak isteyen kalırdı bence para dışı faktörler daha fazla. Osimhenden daha az paragöz daha idealist bir insan olduvundan yüzde yüz eminiz mesela..
Barcelonaya 1 milyar vermediğin sürece imkansız o iş. He barca kabul etse de pedri etmez.Bu adamın liverpoola gelmesini çok isterdim. Liverpool un kağıt üstündeki tüm eksiklerini kapatan cuk oturacak bir transfer. Keşke isaka 150 bayılacağımıza pedri için şansımızı deneseydik
Gez dünyayı gör Konya'yı. @count alucard
Antalya, İstanbuldan sonra Türkiye'de en çok bilinen şehir nerdeyse onun bile böyle büyük bir hesapta etiketi yok.
Ali Koç olduğu sürece Fenerbahçemden bir halt olmaz Glorfi...Takım ts maçına hocasız çıkacak... Güya bugün açıklayacaklardı. Hoş, açıklasalar bile adamın gelmesi cart curt ne katacak da bir kaç günde
O maç siz deTakım ts maçına hocasız çıkacak... Güya bugün açıklayacaklardı. Hoş, açıklasalar bile adamın gelmesi cart curt ne katacak da bir kaç günde