Futbol Sohbet

Umarım başarılı olur. Şu futbol ikliminde karakter koyabilen birkaç fubolcudan birisiydi.

Son 2 yıldır verilere bakılarak en iyi sağ bek konumunda ama sol bekte Rıdvan ve Jurasek varken. Bu tarz bir bek iyi bir planlamanın ürünü değil. İleri top taşıma da iyi olsa da pas konusunda Kayserispor'dan da kaynaklanıyor olabilir verileri düşük. Sadece defansa döndüğü paslarda risk teşkil etmiyor, topla dribblingle çıkara bu konuda Masuaku'ya benzer tarzı var. Sol kanat oynadığından eskiden topla ilişkisi iyi. Bakalım başkan yarın bir dün dalgayla karışık işte size hem sol kanat hem sağ bek diye espri yapmaz. Ben olsam yaprdım :D

Son 2 yıldır verilere bakılarak en iyi sağ bek konumunda ama sol bekte Rıdvan ve Jurasek varken. Bu tarz bir bek iyi bir planlamanın ürünü değil. İleri top taşıma da iyi olsa da pas konusunda Kayserispor'dan da kaynaklanıyor olabilir verileri düşük. Sadece defansa döndüğü paslarda risk teşkil etmiyor, topla dribblingle çıkara bu konuda Masuaku'ya benzer tarzı var. Sol kanat oynadığından eskiden topla ilişkisi iyi. Bakalım başkan yarın bir dün dalgayla karışık işte size hem sol kanat hem sağ bek diye espri yapmaz. Ben olsam yaprdım :D

Kwp artı Gökhan alınsa sıkıntı olmazdı. Taylan ve Gökhan sıkıntı, atletizmin bu kadar önemli olduğu sporda, Gedson sonrası iyice düştük. Şu +2 hakkımızdan bari atletizm katacak isimler alınsın.

Dedem kafaya koymuş İcardi'yi yiyecek. Haklı da.

G0e_ZyeWYAAUuzB

Yani maaş olarak bi 6m diyenler var bi 13m diyenler var. Biz 13m verebilecek bi takım değiliz. O yüzden 6m'dir veya o ekstra 6-7m'i bir yönetici falan karşılar ki zaten tüm parayı yöneticiler ve başkan karşılıyor. Neyse Disasi için iyi topçu ileri top taşıma kısa pas verileri iyi savunma ve adam karşılamada fena değil. Ama uzun pas gibi verilerde çok ortalama kalıyor.

Kanat son güne kalacak gibi Brezilya'dan isimler varsa +2 kontejanına uygun bir oyuncu alırlar İnş. Çünkü diğer oyuncular baktım biraz Telles Magno, Everton, Matheus Martins, Ferreirinha var. Bi ara twitter'da Ferreirinha yangını olmuştu belki nabız ölçmek için bir hesap başlatmıştır bilmiyorum. Evrak yetiştirme işini son dk'ya kalırsa iyi bir kanat olur o zaman :D

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü