Sesshomaru
★★
Vergi ödememek için ağzına baklava aldı şimdi de bu. Ne pislik çıktı rıza bana...
Vergi ödememek için ağzına baklava aldı şimdi de bu. Ne pislik çıktı rıza bana...
Baba son ispanya maçını gördükten sonra bir süre izlemesek de olur ya sankiAllah bir gün nasip ederse, ölmeden dünya kupası izlemek istiyoruz. Hayalimiz bu.
Yapıyı arkasına almaya çalışıyor diye yorumladım. Umarım alır arkasına.
Yeter artık ya franconun madridi böyle korunmuyordu
Son 2 yıldır verilere bakılarak en iyi sağ bek konumunda ama sol bekte Rıdvan ve Jurasek varken. Bu tarz bir bek iyi bir planlamanın ürünü değil. İleri top taşıma da iyi olsa da pas konusunda Kayserispor'dan da kaynaklanıyor olabilir verileri düşük. Sadece defansa döndüğü paslarda risk teşkil etmiyor, topla dribblingle çıkara bu konuda Masuaku'ya benzer tarzı var. Sol kanat oynadığından eskiden topla ilişkisi iyi. Bakalım başkan yarın bir dün dalgayla karışık işte size hem sol kanat hem sağ bek diye espri yapmaz. Ben olsam yaprdımUmarım başarılı olur. Şu futbol ikliminde karakter koyabilen birkaç fubolcudan birisiydi.
Son 2 yıldır verilere bakılarak en iyi sağ bek konumunda ama sol bekte Rıdvan ve Jurasek varken. Bu tarz bir bek iyi bir planlamanın ürünü değil. İleri top taşıma da iyi olsa da pas konusunda Kayserispor'dan da kaynaklanıyor olabilir verileri düşük. Sadece defansa döndüğü paslarda risk teşkil etmiyor, topla dribblingle çıkara bu konuda Masuaku'ya benzer tarzı var. Sol kanat oynadığından eskiden topla ilişkisi iyi. Bakalım başkan yarın bir dün dalgayla karışık işte size hem sol kanat hem sağ bek diye espri yapmaz. Ben olsam yaprdım![]()