Sohbet çok iyi ya. İlkay gelir buraya. Barış kart merak ediyorum
Gülmekten öldüm ya çok eğlenceli olmuş. Sane bile ortama uymuş. :d Sara ile Osi zaten birbirine takılmayı her yerde sürdürüyorUmarım devamını yaparlar. Singo kalkıp Barışa gel güreşelim kimin fiziği daha iyi dese falan : ))
Osi, Sara'yı iyi gömmüş : ))
İsmail Kartal senesi olsa 15'ten aşağı gitmezdi ama şu anki performans verileri ile haklısın, bence sizin orta sahaya ilaç olurdu, benim de çok beğendiğim bir topçu
Cengiz'i aldığımız için Fenerbahçe kıyak geçmiş kabul etmemiş. Allah razı olsun. İsmail'i çok severim ama 10 milyon edecek topçu değil.
Ismail'in yedeği Orkun 30m sa Ismail en az 45m olmali.
Cengiz'i aldığımız için Fenerbahçe kıyak geçmiş kabul etmemiş. Allah razı olsun. İsmail'i çok severim ama 10 milyon edecek topçu değil.
Etiket bildirimi gelmedi. Kanalı da hiç sevmem ama yine de bakarım nasıl kötü yorum yapmış diye :dTedesco hocamın hakkı yeniyor. Ona da böyle bir video yapılsın. Bu müziği de çok severim bu arada Mou hak etmiyor.
Neyse Tedesco'nun GS'yi tokatladıktan sonra yapacağı, "hak etmiyorsunuz ama hepinize hakkımı helal ediyorum" açıklamasına yapılır artık : ))
Neyse ki @Glorfindel 'in en sevdii kanal güzel bir video hazırlamış : P