Futbol Sohbet

@justahuman Normalde geçiş hocası diye bilip o yüzden biraz soğuktum ama gittiği takımlarda kadroya göre oyununu şekillendirmis Rusyada topa sahip olma oranı çok yüksek. Yine leipzigdi sanırım en çok pas yapan takımmış o dönem. Kalecisi 5 büyük ligde 15. sıradaymış pas yapma konusunda. Yani adamın repertuar o kadar geniş ki ne oynatacağını ancak izleyince bileceğiz herhalde. Onda bile çok çeşitlilik sağlar sanırım. Avrupa yolculuğu için bu baktım bence bayağı iyi bir tercih. Ama ligde kapanan takımlara karşı nasıl oynatacak onu ayrı merak ediyorum. Bence küçük takımlara karşı özel oyun oynayayım kafasına girmemeli. Kendi oyununu dayatmalı Mou bunu çok yapıyordu kadro çok uyumsuz oluyor. Dediğim gibi ben set oynatan hoca isterdim ama her izlediğim yorumcu emre ozcan da dahil ne kadar kötülese de tedesconun verebilecekleri bir yandan heyecanlandırmıyor değil. Tam bir supriz yumurta :d

@justahuman Normalde geçiş hocası diye bilip o yüzden biraz soğuktum ama gittiği takımlarda kadroya göre oyununu şekillendirmis Rusyada topa sahip olma oranı çok yüksek. Yine leipzigdi sanırım en çok pas yapan takımmış o dönem. Kalecisi 5 büyük ligde 15. sıradaymış pas yapma konusunda. Yani adamın repertuar o kadar geniş ki ne oynatacağını ancak izleyince bileceğiz herhalde. Onda bile çok çeşitlilik sağlar sanırım. Avrupa yolculuğu için bu baktım bence bayağı iyi bir tercih. Ama ligde kapanan takımlara karşı nasıl oynatacak onu ayrı merak ediyorum. Bence küçük takımlara karşı özel oyun oynayayım kafasına girmemeli. Kendi oyununu dayatmalı Mou bunu çok yapıyordu kadro çok uyumsuz oluyor. Dediğim gibi ben set oynatan hoca isterdim ama her izlediğim yorumcu emre ozcan da dahil ne kadar kötülese de tedesconun verebilecekleri bir yandan heyecanlandırmıyor değil. Tam bir supriz yumurta :d
Avrupa liginde iyi ilerlersiniz ama ligde işiniz zor, bence Avrupa'da başarılı olma ihtimali Morukyo'dan çok daha fazla.

Avrupa liginde iyi ilerlersiniz ama ligde işiniz zor, bence Avrupa'da başarılı olma ihtimali Morukyo'dan çok daha fazla.
Moudan duran top organizasyonunu bile düzgün yapsa yeter ki baktığım videolarda güzel duran top organizasyonları vardı. Ligde ben net yorum yapamam adam ne oynatacak hiç bir fikrim yok :d bir kaç maç sonra belli olur gibi bence. Herkes kötülüyor bakalım. Hbf videosunu şimdi bitirdim bi bu doğru tercih demiş şaşırdım.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
1. Lige oynayan takım yönetmemiş ama galiba. Emre Özcan kötülemedi adamı dedi ki Fenerbahçe gibi senelerdir şampiyon olamamış takım daha önceden 1. Lige oynayan takım yönetmemiş hocaya gitmesi saçma dedi. Yani ali koç birinci senesinde getirse falan gayet iyi tercih ama suanda bıçak kemiğe dayanmışken gereksiz risk dedi

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü