Futbol Sohbet

Haydaa

Hem Barış hem Singo yedek. İcardi ilk 11.
Neyse sen burda çok yoruldun deyip ŞL'de oynatmayacaklar herhalde iyi bari.

Ama tehlike çanları çalıyor, Selçuk zamanında oyuncuyken hiç beklenmedik anda uzaktan avlayıp FB'ye galibiyet kazandırmıştı.
Hocayken de kimse beklemezken bizden puan alacak. KeremD de bize karşı KDB olur muhtemelen.

Uğurcan için travmatik bir başlangıç olacak

Yunus lig için barıştan daha iyi . Kadro güzel

• Like
Tepkiler: justahuman
Haydaa

Ama tehlike çanları çalıyor, Selçuk zamanında oyuncuyken hiç beklenmedik anda uzaktan avlayıp FB'ye galibiyet kazandırmıştı.
Hocayken de kimse beklemezken bizden puan alacak. KeremD de bize karşı KDB olur muhtemelen.

İlkay ve icardi alır maçı.

• Like
Tepkiler: justahuman
Haydaa

Tombikto kaptan geri dönmüş heyecanlandırdı.. Uğurcan iyi başlarsa eğer onun yerden attığı uzun paslar Frankfurt'un zayıf noktası gibi birşey.

İlkay ve icardi alır maçı.

Umarım İlkay boş kale fırsatı yaratabilir İcardi'ye.

Böylece bizim dombili üst üste oynadığı üç maçta 3 boş kale golü rekoru kıracak : ))

Yunus lig için barıştan daha iyi . Kadro güzel

Rize maçında Barışı aramıştık ama bakalım. 23 kez ceza sahamıza girmişlerdi galiba. İnşallah benzer bir şey olmaz. Olsa bile yine farkla kazanabiliriz ama Şl öncesi kötü futbol moral bozar.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: Whitebear D
Hadi bakalım nasıl bir şey oynatacak merak ettiriyor.

Kendim takip ettiğimden degil ama birkaç tane program izledim, dinledim, futbol olarak problem yaşayacağınızı düşünmüyorum, taktiksel olarak hemen hemen herkes beğeniyor adamı, sıkıntılı olduğu şey ise iletişim diyorlar, bence büyük takımlarda iletişim daha önemli duruyor, Ancelotti vb hocalar, burada önemli olan sizin papaz topçular ile hoca arası iletişim gibi duruyor.

• Like
Tepkiler: Glorfindel
Postacının ortalama pozisyona bak ilk defa böyle bir ortalama pozisyon gördüm sanırım :d xg de 0.09du en son. Kac sonu 0.22 olmuş

gif50ne.jpg

• Haha
Tepkiler: RedAcT

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü