Futbol Sohbet

Sara 10 da oynayamıyor adam napsın ?
10 oynatmayacak bu kadar basit ön alan baskısına 10 numara öndermeyecek ya da bu takımın en iyi versiyonu olacak olan 2. bölge baskısına geçecek. Ön alan baskısı GS'lik bir oyun değil. Ligde yapsın istediğini ama ŞL'de olmz telef ederler. Hele ki Frankfurt gibi takımlar yok eder GS'yi.

İlkay daha oynamadı ki ?? Sane de çöp o zaman daha denemeye gerek yok bile adam 5-6 maç oynadı yeter yedek kulübesine postalayalım

Sane zaten çöp bence. (çöp derken ilk 11 hak etmiyor şuan) 5-6 maç ilk 11 'ine karar vermek için yeterli bir süre. Sane şuan Yunus'un çok gerisinde. Ama Okan kesmek yerine birlikte oynatmaya çalışıyor.

İlkay için erken daha ilk maç. Ama mevcut durumda en iyi 11'ini çıkarması gerek.

Bu yüzden elindeki en iyi oyunu yonamaya devam etmesi gerek. Frankfurt hızlı çıkan bir takım, Lemina ve Toreira ile de sorun yaşayacağız zaten ama İlkay-Sara oynarsa elek oluruz.

• Like
Tepkiler: Bavs
Geçen sezon 27 maçta %87 pas yüzdesiyle oynamış. Yüzde olarak Apo'dan iyi. Apo'nun uzun top yüzdesi daha iyi. Bizde ne yapar görmek lazım.
Pas isabeti pek önemli değil ya bence ayak kalitesini belli eden kağıt üzerinde daha çok uzun top isabet oranı. Sahada ise hat kıran paslara, ters kanada atılan toplara falan bakmak lazım. Aponun defansı şl için sıkıntılı ama lig için ayak kalitesi bence defans dezavantajını örtüyor.

• Like
Tepkiler: Feitan ve Bavs
Günay ne alaka? Takım rekor paraya iyi bir kaleci transfer etmişken cl maçına Günay la çıkacak cesareti yok demek makul bir söylem olmuyor. Bu football manager değil sonuçta Uğurcan yarım sezon çok kötü oynarsa o zaman bunu yazman makul olur.
Uğurcan'ın ayaklar Muslera'dan hallice. 3 kere mi ne topu rakibe atıp kontra yedirdi. Günay varken Abdü ile Davinson aşırı rahat takılıyorlardı ama Uğurcan varken özellikle Bodo ve USG gibi takımlardan hard press yiyip Uğurcan'a döndüğünde saçma sapan goller yiyeceksin. Tabii Uğurcan'da geçiş oynayacağın Liverpool, City gibi maçlarda işine yarayabilir ama hangisinden kesinlikle 3 puana ihtiyacın olduğu belli.

Apokerim'i biz çok çabuk yiyoruz ama uzun top, teknik olarak falan çok iyi topçu, atıyorum Mou oynatsa bu takımı, en iyi topçu olarak gelebilir gözüne ama bizim geride 1 e 1 bıraktığımız sığır preste tabi ki kötü gözükür

Biz Avrupa'da da lig taktiğiyle oynamaya çalışıyoruz, hem basarken hem de nadir olarak oyun kurduğumuzda Apo rakip sahaya kadar gelip duracak. Bu da geçiş yediğimizde mahvediyor bizi ki Frankfurt sık sık bir iki pasta kalemize gelecek. Bu yüzden vakit olsa bir Singo veya Sanchez denensin derdim ama vakit yok.

Apokerim'i biz çok çabuk yiyoruz ama uzun top, teknik olarak falan çok iyi topçu, atıyorum Mou oynatsa bu takımı, en iyi topçu olarak gelebilir gözüne ama bizim geride 1 e 1 bıraktığımız sığır preste tabi ki kötü gözükür
Sorun o zaten sığırpress oynatıyor, takımı ileride tutuyor kontra atak olunca Apo yetişemiyor. Oyuncuları oynattığı oyuna göre tercih etmesi lazım. Ligde Apo her türlü götürür bak o ayrı bir mevzu rakiplerin çoğu vasat. Benim odağım avrupa maçları.

• Like
Tepkiler: RedAcT
Apo nun olmadığı cl senaryosu konuşuyorsanız muhtemelen üclü oynayacak Okan. önde iki 9 solda Jacobs geride eren kanat bek sağda ise singo geride barış kanat bek bunu yapacaktır. Apokerim in olmadığı bir dörtlü def hayal etmeyin bence

Sergen adamcılık yapan birisi zaten bu sezon resmi maçlarda 0 dk alan birisine güvenmesi saçma, haftalardır kötü oynamayan Kartal ve Demir Ege'yi tekte kesmiş. Neyse vurdukları gol olsun.

Bazen buna inat kaybetsinler istiyorum ama Beşiktaşlılığım ağır basıyor lanet olsun.

Gökmen denen karaktersiz Graf'ı yemeye çalışıyor. Salih tercihini geçtim, geldiği gibi kadro dışarı sızmaya başladı. Her şeyiyle bu konuma yakışmayan bir adam.

Beşiktaşlı da değil ahlaksız herif. Graf geldiği andan beri Grafla yatıp kalkıyor. Takım oynamıyor Graf diyor. Başkan transferde popülist davranıyor Graf diyor. Dertleri Graf'tan ekmek yiyememeleri. Doğru-yanlış tartışılır ama Taylan, Djalo ve Bilal Graf transferi. İkisinde de medyanın haberi uçak bileti alındıktan sonra oldu neredeyse. O yüzden sevmiyorlar Graf'ı. Bak sürekli Taylan / 6 milyon eleştirisi yapıyor adam neden?

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü