count alucard
★★★★
Salih ayakkabı bağlamayı bile unutmuş. 1. dakikada durdu ayakkabı bağlıyor. 

yanlış adamı aldık Hakan alsak avrupada gruptan çıkardıkHakan güzel gol atmış şu adamı almamak büyük hata oldu.
Valla benim gördüğüm BJK taraftarı biraz haksiz yükleniyor yönetime, he iletişim konusunda çok vasatlar ama şu takım ile geçen seneki takım kıyaslanamaz bile bence, ben bir başka takım taraftarı olarak şu an oynadığınız toptan keyif alıyorum, bu bile gösterge olmalı benceBütün taçlarını korner kullanır gibi atan adam 1 kere bile uzun taç atmadı. Sergen özel olarak uyarmış atma diye, başka bir açıklaması yok bunun. Futbolda farklı olan, kendi bilmediği her şeye düşman adam.
Reis ben hep diyorum Udokhai çok ağır ve kötü defans oyuncusu. Size Djiku'yu verelim demiştim 100 kat daha iyi oyuncu bence tabi.Udokhai... Gerçekten ihanet ediyor bu kadar basit kart yenmez. Hele bu kadar cepheden gören yerde faul yapılmaz bile bile.
Reis yanlış anlama da bana kalsa sizin stoper tandemine Djiku ve Skriniar i yazardım zatenReis ben hep diyorum Udokhai çok ağır ve kötü defans oyuncusu. Size Djiku'yu verelim demiştim 100 kat daha iyi oyuncu bence tabi.
Valla benim gördüğüm BJK taraftarı biraz haksiz yükleniyor yönetime, he iletişim konusunda çok vasatlar ama şu takım ile geçen seneki takım kıyaslanamaz bile bence, ben bir başka takım taraftarı olarak şu an oynadığınız toptan keyif alıyorum, bu bile gösterge olmalı bence