Futbol Sohbet

Bütün taçlarını korner kullanır gibi atan adam 1 kere bile uzun taç atmadı. Sergen özel olarak uyarmış atma diye, başka bir açıklaması yok bunun. Futbolda farklı olan, kendi bilmediği her şeye düşman adam.

• Like
Tepkiler: William Cutting
Bütün taçlarını korner kullanır gibi atan adam 1 kere bile uzun taç atmadı. Sergen özel olarak uyarmış atma diye, başka bir açıklaması yok bunun. Futbolda farklı olan, kendi bilmediği her şeye düşman adam.
Valla benim gördüğüm BJK taraftarı biraz haksiz yükleniyor yönetime, he iletişim konusunda çok vasatlar ama şu takım ile geçen seneki takım kıyaslanamaz bile bence, ben bir başka takım taraftarı olarak şu an oynadığınız toptan keyif alıyorum, bu bile gösterge olmalı bence

Valla benim gördüğüm BJK taraftarı biraz haksiz yükleniyor yönetime, he iletişim konusunda çok vasatlar ama şu takım ile geçen seneki takım kıyaslanamaz bile bence, ben bir başka takım taraftarı olarak şu an oynadığınız toptan keyif alıyorum, bu bile gösterge olmalı bence

Yönetime haksız yüklenme yok, verdiği sözleri tutmadı. Kwp'yle anlaştı, getiremeyince de aynı seviyede adam gelecek dedi. Transferin sonunda Gökhan Sazdağ geldi, Cerny haziran ayında bile gelebilirdi, bile bile getirmedi adam. Dortmund'tan, Molde'den scout getirdi, en iyi ve pahalı scout ekibi bizde dedikten sonra +2 hakkımızı kullanmadı. Ndidi sakatlandı ve alternatifi yok şu an, sırf bu yüzden yumuşak kalıyoruz. Her şeyiyle sınıfta kaldı Adalı. Çok büyük konuşmayacaktı.

Şu an hoş gelmesinin nedeni de hareketli maç olması. Gol bulamazsak 60-70'ten sonra sıçmamız olası.

• Like
Tepkiler: RedAcT

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü