Futbol Sohbet

Bakmadım ama kaç yediniz?
şimdilik 3 yedik, zorlasalar 3 daha yerdik. ayrıca adamların bir golü iptal edildi, aptalca bir kırmızı kart gördük, bir penaltıları verilmedi vs vs.

buradan sayın cumhurbaşkanımıza sesleniyorum, yalvarırım khk falan bir şey yayınlayın da kapatın bu kulübü ya da ne bileyim kayyım atayın. çekilecek dert değil bu takımı sevmek.

şimdilik 3 yedik, zorlasalar 3 daha yerdik. ayrıca adamların bir golü iptal edildi, aptalca bir kırmızı kart gördük, bir penaltıları verilmedi vs vs.

buradan sayın cumhurbaşkanımıza sesleniyorum, yalvarırım khk falan bir şey yayınlayın da kapatın bu kulübü ya da ne bileyim kayyım atayın. çekilecek dert değil bu takımı sevmek.

Ben de 6-7 falan yediniz sanmıştım.

• Sad
Tepkiler: akira
Hücumda en üretken oyuncumuzu aldık ve ''üretkenliğiyle'' meşhur Cengiz'i oyuna sürdük. Uzaktan atarsa atar artık da yani neden abi?

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü