Futbol Sohbet

Okan'ı beğenmiyoruz, Avrupa'da büyük oranda safi zarar işler yaptı ama GS'ye gelmeden önce 4 büyük kulüp dışındaki iki takımda kazanılmış iki kupası vardı.
Hak ederek geldi ama onun da takımın başında hoca varken ben hazırım bence zamanı vs demesine uyuz olmuştum.
Yani hak ederek dediyse bir şey diyemem. Burada bir şey talep ederken masaya bir şey getirmemiş olması problem. Gerçi volkan şey diyordu kimse fenerbahceliligi vadetmiyor falan :d en iyi Fenerbahçeli olan takımı şampiyon yapacak ya….

• Haha
Tepkiler: justahuman
Volkan a da uyuzum gerçi ben fb li değilim bana ne oluyor da , daha Anadolu’da bir başarısı yok fb ye sinyal yapıyor. Git bir bak Okan buruk napmıs anadoluda 7 tane kulüp çalıştırmış Başakşehir şampiyon yapıp gs gelebilmiş. Futbolcu olarak Efsanelikse Okan buruk senden 10 kat daha efsane .
Öyle tabi volkan kim? Kaç yaşında İsmail Kartal gidip yabancı teknik direktörün kampını izliyor bir şeyler öğrenmeye çalışıyor bu gidiyor tvde boş boş muhabbet ediyor ne bir taktik ne bir teknik bir halt bilgisi yok fenere hoca olacakmış. Arda bak neler yapıyor çabalıyor. Emre iyi hoca değil bence ama boş durmuyor. Hangi takım olursa olsun fb gs bjk fark etmez böyle camia evladı kontenjanından teknik direktörlük verilmesine karşıyım. Aykut zaten bitik en son kaç sene önce takım çalıştırmış ki o dönem oynattığı oyun bile güncel futbol ile uzaktan yakından ilişkili değil. Saran gibiler de bunlara tuzlukla koşuyor taraftarı tatmin edecem diye. 60 yaşından sonra gidin emekli olun ne kulüp yöneticiliği arkadaş. Eski kafayla iş yapmaya çalışıyorlar.

• Like
Tepkiler: Bavs ve justahuman
Yani hak ederek dediyse bir şey diyemem. Burada bir şey talep ederken masaya bir şey getirmemiş olması problem. Gerçi volkan şey diyordu kimse fenerbahceliligi vadetmiyor falan :d en iyi Fenerbahçeli olan takımı şampiyon yapacak ya….

Karagümrük, Hatay vs. bir şeyler vaatettiği oldu ama FB çok çaresiz kalmadığı sürece Volkan'a sıra gelmez.

Şuan genel olarak futbl camiasının Volkan'a sempatisi var. Ve Aykut Kocaman'ın seçim üzerindeki pozitif etkisiyle birleştirip düşünüyorlar. Yoksa onların da şampiyon yapsın diye getirdiğini sanmıyorum. Zaten büyük oranda şampiyonu belirleyen kadro kalitesi oluyor. Hocayı da seçimi kazandırma üzerinden kurguluyorlar işte.

Trabzon tarihi fark atar inşallah yaka paça gönderilir Ali

Sara ve İlkay maçta sürekli çakışmış ve yer değiştirmişlerdi.

İlkay 90 dakika sahada kalıp, 6 ikili mücadeleden sadece 1'ini kazanmış : ))
Sara ise sadece 57 dakikada 7/13 tapmış. Ve 9'da 7 yapan Sallai ile birlikte en çok kazananlardan. (7/9)

Onlarla birlikte 7 tane kazanan bir anomali var. O da bunu sadece yarım saatte yapan Barış Alper.
Üstüne bu yarım saatte en çok top kapan oyuncu ve en çok isabetli şut çeken oyuncu olmuş.
Gabi işin savunma tarafında fena değildi 3-4 pozisyonu kesti, hücumda da bir iki güzel pas attı. Yorumcuların tamamı yerin dibine gömüp İlkay övüyor inanılmaz bir cehalet var ülkede ustam.

• Like
Tepkiler: justahuman

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü