Futbol Sohbet

Gerçekten objektiflikten o kadar uzak yorumlar ki. Benim umurumda değildi gol olsa da kırmızı vermese de ama bariz ortada. Adamın çenesi geri sekiyor temastan. Temas yok deniyor.
Gol iptali doğru, VAR müdahalesi yanlis, he ama bizim ligde buna maalesef VAR müdahale ediyor, kırmızı kart ise hakemin ayıbı, direkt kırmızı göstermesi lazım, sadece gol iptali protokole gore yanlış ama bizim ligde protokol hak getire, böyle iptal edilmiş bir sürü gol çıkar, zaten temas hafif olsa bile dirsek surata geliyor, hakemin daha pozisyon olmadan faul ve sarı kart vermesi lazım. Bak objektif yorumladım, aynı şeyi bakalım sende gorucez mi :d

Nedense Trabzon kendi kalesine gol atacakmış gibi hissediyorum, kafa golü olabilir.

Fenerbahçe futbolu çok sıkıcı ya. Ts ve Gs nefretimiz olmasa izlenecek takım değil valla. Maç bitse de Bjk saflarına geri dönsek

Şunca mevzudan sonra Fener bu maçtan 3 puan alamazsa yavaştan kapıları mühürlesinler onlarda kurtulsun bizde deriz.

En Nesyr nasıl bir adamsın. Nasıl atamıyorsun.

İsmail sarı kart görünce ne kadar çok panik oldu ya hareketlere bak shsjshsjsjs

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü