Futbol Sohbet

Gol iptali kararı doğru ama Adamın gole cidden yazık oldu bir de üstüne sarı verdiler. Zaten ali koç yüzünden fenere kırgınız trabzona bir iki böyle düdük daha çalınırsa Trabzonlu barbar kardeşlerin safına geçeriz @Zoro ve @Crocus ile beraber
Valla ben her türlü Ali Koç'un karşısında olduğum için hep rakipleri destekliyorum. Ama Fenerlilik öyle bir şey ki Kenny Reis sende bilirsin @Crocus da bilir rakipler kaybeder Fener kazanır öyle şans var bizde :cautious:

• Like
Tepkiler: Crocus
Onana'ya aşırı üzüldüm ya. Adam top kurtarmaktan delik deşik oldu.

Fenerlilere sesleniyorum sakın ola gol attı diye En Nesyri denen part time forveti affetmeyin.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Trabzonsporu malup görmenin zevkini yaşasak da bu zafer Ali koçun kalacağı anlamına geliyor. Ki erken kırmızı gelmese Trabzon alabilirdi. Hem beceriksiz hem de şanslı bir adam bu ali..

• Like
Tepkiler: Zoro
Ts iyi kısa pas yapıyor da uzun paslar cöp

Şu Onana'yı almadık gittik 30 milyondan olduk, kaçan balık büyük oldu.

Trabzonsporlu arkadaşlar merak etmeyin yetiştim ilk yarıyı ben izlemediğim için Fenerbahçe galip bitirdi. Şimdi maçı açtım Fenerin gol yemesi lazım. Her şey kansız Ali'den kurtulmak için. Haydi Trabzonspor (y)

• Like
Tepkiler: redteror

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü