Glorfindel
★★★★★
Batagov iyi normalde ama bizim presten dolayı vuramıyor.Ts iyi kısa pas yapıyor da uzun paslar cöp
Batagov iyi normalde ama bizim presten dolayı vuramıyor.Ts iyi kısa pas yapıyor da uzun paslar cöp
Var olm, bu herif biz CL deyken kartlar hakkında manipülasyon yaparken hep paylaştın, CL vs Süper Lig diye, siz geçen sene UEL de en çok kart yiyen takımken, tüm sezon boyunca, o da sona doğru, bir tane kırmızı kartınız vardı, o zaman hic buralarda görmedik o paylaşımlarıNe alakası var ya Fener aleyhine trionun kararlarına çok çok az karşı çıktığım oldu
ManU maçı var kardeşim ne feneri yaTrabzonsporlu arkadaşlar merak etmeyin yetiştim ilk yarıyı ben izlemediğim için Fenerbahçe galip bitirdi. Şimdi maçı açtım Fenerin gol yemesi lazım. Her şey kansız Ali'den kurtulmak için. Haydi Trabzonspor![]()
Adamin avrupa liginde gs şöyle kart gördü diye paylaşım yaptığını hatırlamıyorum. Benim referansım da bu adam değil. Ne bilgisi var da referans alayım. Bir sürü hakeme göre veri çıkarıyor. O hakemler içinde de trionun yorumlarını değerli buluyorumVar olm, bu herif biz CL deyken kartlar hakkında manipülasyon yaparken hep paylaştın, CL vs Süper Lig diye, siz geçen sene UEL de en çok kart yiyen takımken, tüm sezon boyunca, o da sona doğru, bir tane kırmızı kartınız vardı, o zaman hic buralarda görmedik o paylaşımları![]()
Bu adam objektif Gsli. Aizen avatari da yapmis. Yemin ederim gozumden yaş gelecek.Sarı kartlık bir şey yok, hafif pozisyon. Gol iptali doğru.
Reis çaktırma Fenerin maçını izlemeyecektim ama sırf gol yesinler diye izliyorum vallaManU maçı var kardeşim ne feneri ya