Futbol Sohbet

Geldiği günden beri Şimanski'yi beğenmiyorum, hep bir ezber var herkesin ağzında mücadele ediyor. Ya bizim Svenson ve Rashica'da mücadele ediyor ama bir bok yaptıkları da yok.
İlk zamanlar oyun kaynaklı ve tadıc dzeko olduğu için top kayıpları bu kadar göze batmıyordu şimdi aşırı rahatsız ediyor

• Like
Tepkiler: Zoro
Glorfindel o sayfadan gs aleyhine bir şey attığında adamla beş kişi dalga geçiyorsunuz. O sayfa fener aleyhine bir şey paylaşırsa bu sefer o paylaşımı atıp yine adamla beş kişi birden dalga geçiyorsunuz :s siz de sayfayı işinize gelince ciddi alıyorsunuz hocam...
Bir tane paylaşımım olmaz öyle sayfadan, siz bazen çok körsünüz, bunu negatif anlamda demiyorum, hakaret olarak algılama , ben twitter da bir tane Gs li gazeteci takip etmem, trollerin çoğu da engelli zaten, Haluktur, Gokhandir, Nevzattir vs vs, ama bunu dememe rağmen Yağız'a sinsi deyince ben fanatik oluyorum, siz objektif:D Biraz Fener taraftarı olarak da kendinize de bakmanız lazım, bu kadar yıl şampiyonluk yok, gerginsiniz tamam da bazı şeylere gözler tamamen kapalı. Burada da not dursun, şu iptal edilen golü siz atacaksınız sezon içinde, ve o gol iptal olmayacak, geri dönüp bunu alıntılarım:D

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü